Notice: Funcția wp_add_inline_script a fost apelată incorect. Nu trece etichetele <script> la wp_add_inline_script(). Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 4.5.0.) in /home/beindepe/public_html/povestisifanteziierotice.ro/wp-includes/functions.php on line 5905
Despre mine | Poveşti şi Fantezii Erotice

Despre mine

Bună,

 

Îmi pare bine că te-ai oprit pe aici şi vreau să îţi mulţumesc că ai răbdare să mă citeşti. Pentru mine înseamnă mult, mai ales când oamenii îmi lasă mesaje.

 

Scriu de mic. Primul eveniment important în viaţa mea a fost atunci când am luat pixul în mână. Nu i-am mai dat drumul niciodată. Scriu despre viaţa mea, despre poveştile mele, despre oamenii din viaţa mea. Despre câine, despre iubiri, despre sex şi despre tine.

 

Poate mă ştii, sunt Masackru pe majoritatea siteurilor de adulţi. Sau poate nu mă cunoşti, nu contează.

 

În teorie, sunt jurnalist. Este un fel de a spune, nu lua totul pe bune. Sunt şi comunicator, asta m-a învăţat facultatea să spun. Am publicat o mulţime de poveşti, unele de dragoste, altele despre şi doar despre sex. Am publicat câteva sute de articole pe bloguri şi pe publicaţii online, ca ziare.ro sau Yahoo.

 

Sunt freelancer, scriu de plăcere şi pentru bani. Sunt pasionat de tot ce înseamnă să pui cuvinte în ordine şi să dai o formă care transmite ceva.

 

Nu cred în pierdere de timp, nu cred în poveşti bune sau proaste, nu am regrete şi încerc să fiu sincer.

 

Mă înspir din viaţă şi din întâmplări reale, fiecare femeie de pe acest blog a existat şi există. Este felul meu de a le aduce un omagiu şi de a îmi aminti că, pentru puţin sau mult timp, au însemnat ceva. Nu le cheamă aşa, nu s-au întâmplat chiar aşa, dar partea sportivă a poveştilor mele nu prea contează. Încerc să prind, în principal, unicitatea lor. Ce a adus nou, ce a trezit nou în mine, ce m-a inspirat şi merită un loc prioritar în amintirea mea.

 

M-a întrebat cineva dacă iubesc. da. Mult, rapid şi fără control. Mă îndrăgostesc repede şi îmi trece greu, dar asta e. E deliciul şi supliciul meu în viaţă.

 

Sunt peşte cu ascendent în scorpion. Pentru unii asta înseamnă multe, pentru alţii sunt doar prostii. Eu nu prea ştiu ce să cred despre zodiac.

 

Am scris mult, pentru că scriu de mult. Prima fantezie erotică am publicat-o la 18 ani. Dacă urmăriţi cu atenţie, stilurile şi perspectiva se schimbă drastic de la o povestire la alta. Asta pentru că au fost scrise în perioade diferite ale vieţii, în stări diferite de spirit şi niciodată editate. Farmecul stă în aşternerea pe hârtie cât mai rapid a sentimentelor şi trăirilor, o şlefuire ulterioară alterează puritatea experienţei.

 

Bat câmpii, şi ţi-ai dat seama de asta, nu? Mă pierd când scriu, mă pierd în propriile mele poveşti, mă pierd în propriile mele fantezii erotice, sau nu. Pot să vorbesc mult şi fără sens, dar nu vreau să te plictisesc. Îţi mulţumesc că ai ajuns până aici şi dă-mi voie să-ţi strâng mâna. Poate într-o zi, te voi cunoaşte şi o să stăm la o cafea ca să aud povestea ta. Mie mi-ar face plăcere, aşa că depinde doar de tine.

 

Oricum, dacă vrei să ştii mai multe despre mine, citeşte-mă. Sunt lucruri atât de intime aşternute pe acest blog; lucruri care spun mai multe despre mine ca om decât orice descriere pe care aş încerca să mi-o fac.

5 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.