Notice: Funcția wp_add_inline_script a fost apelată incorect. Nu trece etichetele <script> la wp_add_inline_script(). Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 4.5.0.) in /home/beindepe/public_html/povestisifanteziierotice.ro/wp-includes/functions.php on line 5905
Descoperirea (Sex ca la ţară, partea #1) | sex hard | fantezii cu mature | sex cu vecina | Poveşti şi Fantezii Erotice

Descoperirea (Sex ca la ţară, partea #1) | sex hard | fantezii cu mature | sex cu vecina

Este ceva primitiv şi senzual să priveşti o femeie care urinează în natură, crăcănată deasupra unei găuri în pământ. Mai ales dacă eşti un adolescent în călduri.


Citeşte toate fanteziile din seria "Sex ca la ţară":

  1. Descoperirea (Sex ca la ţară, partea #1)
  2. Întâlnirea (Sex ca la Ţară, #2)
  3. Coruperea (Sex ca la ţară, #3)

Nu mai ştiu câţi ani aveam când priveam printre scândurile WC-ului din fundul curţii. Poate 11, poate 12. Poate nici măcar atât. A trecut mult timp de atunci.

Îmi amintesc însă emoţia pe care o simţeam. Inima îmi bătea cu putere, respiram sacadat, iar tot corpul meu era încordat şi gata să o ia la fugă. Era interzis. Era urât. Era ceva ce nu ar trebui să faci în ruptul capului. Riscam să fiu prins şi certat, poate pedepsit. Ăsta, în primul rând, era motivul pentru care zi de zi mă ascundeam între rândurile de viţă-de-vie şi aşteptam nemişcat, ca un copoi la pândă, lipit de pământul rece, ca vecina să îşi facă apariţia. Devenise un ritual zilnic. O primă obsesie dintr-un lung şir care aşteptau liniştite la uşă, pregătite să îmi asalteze viaţa de adult.

Am auzit poarta scârţâind şi paşi pe pământul proaspăt săpat. M-am făcut şi mai mic în culcuşul meu de buruieni. Nu îmi era frică să fiu descoperit. Mă temeam doar că odată găsit, totul va lua sfârşit. Era secretul meu, era un alt lucru de preţ din cufărul meu cu comori.

Vecina a apărut de după colţ. În şlapi şi cu un capot pe ea, era definiţia vie pentru şleampăt. De înălţime medie, păr şaten şi veşnic în dezordine, cu o privire obosită în ochii de un căprui spălăcit, avea nevoie să mai dea jos câteva kilograme bune. Singura trăsătură remarcabilă era măsura cupei de la sutien. Avea nişte sâni gigantici. Însă, departe de a o face atrăgătoare, pieptul care se revărsa indiferent de ce îmbrăca Tanţi o făcea să pară diformă şi adusă de spate.

Toate aceste lucruri le-am înţeles mult mai târziu. La vârsta respectivă era doar o femeie, un obiect al curiozităţii mele şi nimic mai mult.

Am privit-o cum îşi desface capotul şi se aşează pe vine. Ca deobicei, singurul lucru pe care îl purta pe dedesupt era o tufă neagră, cârlionţată şi deasă de păr pubian.

Din punctul meu de observaţie nu vedeam mare lucru. Doar crâmpee ocazionale de culoare când îşi schimba uşor poziţia. Un jet de un galben mai închis a ţâşnit de o dată şi în zadar mă chinuiam eu să îi urmăresc sursa.

Am aşteptat. Încă o zvâcnire şi totul a luat sfârşit. Odată treaba terminată, urma să se ridice şi să se şteargă oferindu-mi un prim-plan de câteva secunde asupra misterului dintre picioarele ei.

Însă, ceva nu era în regulă. Deşi secundele treceau, Tanţi stătea în continuare pe vine, fără să facă nimic. Mi-am imaginat că poate nu a terminat. Poate trebuia să facă şi cealaltă chestie la care nu aveam chef să stau să privesc.

M-am gândit să o tai. Eram deja plecat de multişor de acasă şi bunica sigur incepea să se întrebe pe unde umblu. Aveam şi alte ocazii de a privi, fără să fiu nevoit să asist şi la treaba aia neplăcută şi urât mirositoare.

Am început să mă târăsc încet cu spatele din ascunzatoarea mea. Sub genunchiul meu, o crenguţă s-a rupt cu un pocnet subţire. Am înlemnit de groază. În urechile mele zgomotul căpătase forţa unui foc de armă.

Întins pe pământ, de abia mai îndrăzneam să respir. Simţeam ochii vecinei în ceafă. Nu avea cum să nu fi auzit şi era suficient să arunce o privire în direcţia în care mă ascunsesem şi hainele mele colorate m-ar fi dat de gol. Tremuram tot şi îmi era frică să ridic ochii spre ea.

Nu ştiu cât aş fi stat acolo neclintit, dar am auzit uşa de la WC. Am ridicat capul şi am văzut-o. Se uita fix la mine. Am fost gata să o iau la fugă, dar ea nu a schiţat nici un gest. Am închis gura cu un pocnet sonor.

Tanţi stătea în uşa WC-ului, goală complet. Era pentru prima dată când aveam aşa o privelişte clară şi directă. Eram fascinat şi decis să fac cât mai multe fotografii mentale în cel mai mic detaliu.

Şi-a dus două degete la buze şi şi le-a umezit din belşug. Apoi, lent, ca în transă, le-a coborât şi a început să şi le plimbe prin tufa sălbatică dintre picioare.


Reclamă

Set sexy Marcy | Poveşti şi fantezii erotice | sex hard | fantezii cu vecina | sex femei mature


Nu după mult timp, ascultând parcă de dorinţa mea ascunsă, şi-a depărtat şi mai mult coapsele, expunându-mi crăpătura roşie în toată splendoarea ei. S-a oprit să îşi scuipe din belşug pe degete şi le-a înfipt cu totul în ea. Auzisem de masturbare, eram la vârsta la care o practicam deja şi eu, dar era pentru prima dată când vedeam pe viu cum este la femei.

Degetele apăreau şi dispăreau în hăţişul acela întunecat, cu o mişcare constantă şi hipnotică. Eram ca o cobră ascultând de fluerul îmblânzitorului din deşert.

Tanţi a început să mişte din mână din ce în ce mai repede. Un al treilea deget s-a alăturat celorlalte. Pleoscăiturile lipicioase ajungeau până la mine. Trăiam momentul intens, fascinat de acel dute-vino sălbatic.

O femeie care se autosatisface are un fel de ceva profund erotic. Chiar şi acum, la vârsta adultă, mă excită teribil imaginea unei tipe mângâindu-se languros în faţa mea.

Pierdut în contemplare, nu am auzit paşii noului venit, până când nu a intrat în cadru. Am tresărit. L-am recunoscut, era nea Gelu, profesorul din comună.

S-a oprit la un pas de ea.
– Ai întârziat, a spus Tanţi continuând să se frece nonşalantă.
– Am avut puţină treabă.
– Ce treabă? A întrebat ea, mângâindu-se cu mâna liberă pe sâni.
– Nu e treaba ta, fă!

Şi-a înfipt mâna în ceafa ei, şi a împins-o în genunchi. Tanţi a scâncit când pământul dur şi pietricelele mărunte i-au zdrelit pielea.
– Hai, că nu am mult timp.

A prins-o de cap, îngropându-i faţa între picioarele lui. Fără să mai zică nimic, Tanţi i-a tras pantalonii în jos şi l-a prins de penisul erect.
– Suge-o odată, nu te mai uita ca proasta.

Cu mâna în părul ei, Gelu a împins din bazin, îndesându-i erecţia adânc în gură. Tanţi s-a înecat şi a început să tuşească, dar bărbatul a continuat să se mişte înainte şi înapoi. Am văzut cum au ţâşnit lacrimile din ochii femeii, dar nu a spus nimic.

După câteva minute, i-a scos-o din gură şi a început să o lovească peste faţă cu ea. Dâre lipicioase, ca de melc, se întindeau pe faţa ei.
– Îţi place fă? Îţi place pula?

A întrebat-o el gâfâind, şi, smucindu-i capul în toate părţile, a adăugat:
– Ce te învineţeşte-te bărbată-tău, da’ să vezi ce îţi umflu eu ochii, o să rup pula pe tine şi pe faţa ta!

Tanţi a tras o gura mare de aer, icnind de fiecare dată când era lovită de pula tare peste obraji, gură şi gât. Începuse să se înroşească, dar bărbatul nu dădea semne că i-ar pasă. Se bucura de senzaţii şi de umilirea ei, grohăind ca un porc.

I-a dat un brânci. Ea a căzut pe spate în pământul proaspăt săpat. Fără să mai piardă timpul, s-a suit deasupra şi i-a înfipt penisul între sâni.
– Hai că sunt bune la ceva şi ţâţele astea de vacă gestantă!

A început să o pleznească peste ţâţe şi să o ciupească puternic de sfârcuri. Femeia se zvârcolea, ţipând. În viaţa de zi cu zi era un om calm, un profesor blând iubit de toţi copiii, dar acum părea că încearcă să producă cât mai multă durere.

Am văzut cum prinde un sfârc şi îl răsuceşte cu putere, extazul citindu-i-se pe faţă la urletul de durere al femeii.
– Da’ sensibilă mai eşti, fă!
– Mă… doare!

Gelu a răsucit şi mai mult, zâmbind.
– Mă doare! Dă-mi drumul!

A lovit-o peste faţă.
– Taci din gură, fă, curva dracu!

I-a eliberat sânul înroşit. Ţanţi a dat drumul unui suspin înfundat.
– Aşa fă, vezi că se poate? Hai, mai suge-o puţin să nu te plictiseşti.

Femeia s-a conformat, deschizând gura larg şi încercând să o înghită cât mai mult. Se pare că lui nu i-a fost de ajuns, pentru că a preluat iniţiativa.
– Fă, da’ nici o pulă nu ştii să sugi!?

A apucat-o din nou de păr, mişcându-i capul înainte şi înapoi, într-un ritm sacadat. Vedeam cum firele de păr se rupeau sau erau smulse de-a dreptul, fără ca ea să opună rezistenţă sau să protesteze în vreun fel.

Gelu i-a dat drumul dintr-odată. Tanţi a rămas inertă. O păpuşă aruncată în praf de un copil care s-a plictisit să se joace cu ea.
– Acum treci în patru labe.

Femeia s-a executat, dar nu suficient de repede. Palma grea a lovit-o peste faţă din nou.
– Mai repede fă, nu o să stau aici toată ziua după tine.

A mai lovit-o odată cu sete, de data asta peste fund, lăsând o amprentă roşie pe piele.
– Vreau să-ţi rup curu’!

. Bărbatul a încălecat-o pe la spate. Nu vedeam prea bine ce face, dar părea că îi place să o frece între bucile depărtate ale ei.
– Nu ştiu ce mă opreşte să ţi-o bag în cur.
– Nu, te rog, a răspuns ea. E atât de mare, o să mă rupi. Şi după aia, ce îi spun la al meu?
– Nu e aşa că e mare?
– Este prea mare.
– Dacă până şi o curvă ca tine zice că e mare, atunci aşa este.

A potrivit-o şi a împins puţin. Femeia a ţipat:
– Gelule, nu!
– Hai fă, doar puţin aşa. Hai că de pizda aia largă a ta m-am săturat. Parcă fut un borcan de murături.
– Nu! Eşti nebun?

A început să se zbată sub el, dar bărbatul o ţinea bine de tot.
– Dă-mi drumu’!
– Ho fă, că nu îţi fac nimic! Nu te ştiam aşa pretenţioasă.
– Ne omoară al meu pe amândoi dacă mă duc ruptă acasă.
– Stai cuminte, că îţi las curu’ în pace.

A mai tachinat-o puţin în dreptul sfincterului, după care s-a înfipt tare în pizda ei. Femeia gemea încurajându-l şi svârcolindu-se sub el
– Îţi place, ai? Curvă jegoasă!

I-a prins sânii în palme şi a început să strângă. Vedeam cum mâinile lui îi frământau carnea moale ca pe o cocă îndărădnică. ţipau amândoi ca nişte turbaţi, apropiindu-se de orgasm.

În colţul meu ferit, urmăream toată scena cu o fascinaţie crescândă. Fiori de excitare îmi străbăteau corpul la fiecare opintire a bărbatului. Îmi doream să fiu în locul lui, să fac tot ceea ce făcea el.

Lucrurile se desfăşurau într-un mod complet diferit de cum îmi închipuiam eu că trebuie să se desfăşoare. Nu eram un puşti inocent şi sfânt, din potrivă. Am fost mereu precoce şi curios de orice lucru care avea o cât de mică legătură cu sexul. Ascultam cu aviditate orice discuţie pe care adulţii o purtau, închipuindu-şi că mă joc şi nu sunt atent. Urmăream animalele din ogradă când se împerecheau, încercând să extrapolez la un cuplu uman. Şi, ascunsă bine în cazemata mea, strânsesem o adevărată comoară: reviste, cărţi şi fotografii pe care nu aş fi avut voie să le văd cel puţin pentru încă vreo şase şapte ani.

Şi cu toate astea, în mintea mea de copil, când doi oameni făceau dragoste, în peisaj erau trandafiri, un pat cu baldachin, ciocolată, muzică în surdină, lumânări, atingeri şi şoapte. Oamenii sunt oameni, iar animalele sunt animale.


Asigură-te că nu pierzi nici un episod din „Sex ca la ţară”. Abonează-te şi vei fi anunţat imediat ce apare continuarea!

[blog_subscription_form]


Pierdut în reveria mea, nu am auzit câinele decât când aproape că mi-a urlat în ureche. Am sărit în picioare şi am luat-o la fugă cu el pe urmele mele printre rândurile de viţă-de-vie. Am privit înapoi şi l-am văzut pe Gelu prăbuşit peste Tanţi. Avea ochii închişi şi gâfâia din greu. Probabil că îşi terminase treaba, sau se speriase la rândul lui. Femeia în schimb era lucidă şi se uita direct la mine. Ochii ni s-au întâlnit şi am ştiut atunci că am dat de bucluc.

SFÂRŞIT!
Citeşte continuarea, Întâlnirea (Sex ca la Ţară, #2). Şi nu uita să te abonezi!
3.7/5 - (7 votes)

2 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.