Întâlnirea (Sex ca la Ţară, #2) | Fantezii masturbare | Fantezii mature | Fantezii adolescenţi

Lipit cu burta de pământ, cu frunze de viţă-de-vie drept coroniţă, priveam la vecina mea care tocmai se ştergea între picioare. Mă întorsesem.


Citeşte toate fanteziile din seria "Sex ca la ţară":

  1. Descoperirea (Sex ca la ţară, partea #1)
  2. Întâlnirea (Sex ca la Ţară, #2)
  3. Coruperea (Sex ca la ţară, #3)

„Întotdeauna fă ceea ce ti-e frică să faci.” – Ralph Waldo Emerson

„Frica nu este niciodată un motiv pentru a renunţa, ea este doar o scuză.” – Norman Vincent Peal

Este ceva primitiv şi senzual să priveşti o femeie care urinează în natură, crăcănată deasupra unei găuri în pământ. Mai ales dacă eşti un adolescent în călduri.

*

După ce fusesem descoperit, am alergat într-un suflet până acasă. Bunică-mea mă căuta şi a început să ţipe la mine când m-a văzut transpirat, plin de praf şi zgârieturi. Nu am spus nimic. Am lăsat-o să îşi facă numărul, după care m-am dus să mă spăl şi să mă schimb.

Gol în ligheanul din spatele casei, gândul îmi stătea doar la vecina. Mi-am atins erecţia încet şi cu teamă. Am văzut din nou în imaginaţia mea gaura roşie şi fierbinte, pulsând şi chemându-mă.
Mustea de sucuri lipicioase cu miros de mosc. Mă atrăgea ca un magnet. Mă strângea. Trăgea de mine. Fără să îmi fi dat seama, mâna mi se oprise între picioare, frecând cu vigoare penisul care zvâcnea. Am strâns cu putere, închipuindu-mi că mă înfig în Tanţi. În imaginaţia mea, locul ăla frigea de-a binelea şi mă strângea de jur împrejur ca o melasă. Genunchii mi s-au înmuiat şi am alunecat cu fundul în albie, stropind de jur împrejurul meu. În palma mea, jeturi calde se succedau rapid. Am mai vizualizat încă odată crăpătura acum vânată, rânjind parcă, din care zeama albicioasă se scurgea ca nişte lacrimi. Eram moleşit, voiam să dorm.

*

Trecuse aproape o săptămână de atunci. Întâmplarea, în loc să mă descurajeze, m-a îndârjit şi mai mult. Nu îmi mai era de ajuns să privesc, voiam să ating, să îi simt textura, mirosul şi gustul. Imaginaţia mea avea lacune serioase, aveam nevoie de informaţii noi ca ritualul de seară – aşa cum numisem eu masturbarea de sub pătură, să capete din nou farmec.

Tanţi şi-a terminat ritualul de dimineaţa, şi-a închis capotul şi a plecat. În ascunzişul meu, sufeream de excitare. Sigur că acolo nu avea cum să mă prindă nimeni – spre deosebire de acasă unde stăteam cu sufletul la gură, mi-am scos penisul afară şi am început să îl frec uşor. Învăţasem deja că cu cât prelungesc momentul, cu atât mai mare era răsplata de la final.

Imagini disparate mi se perindau prin cap. O vedeam pe Tanţi crăcănată, pe Tanţi în genunchi, pe Tanţi în patru labe, despărţindu-şi fesele la maxim şi chemându-mă să o posed. Mă închipuiam cum i-o îndes în gura, iar faţa ei se schimba haotic, luând mai multe măşti. Acum era noua profesoară de română, tânără şi drăguţă, acum era fata lui nea Nelu, care vindea la magazin după ce ieşea de la şcoală. Pe toate le prindeam de păr, le forţam să mă primească adânc în gât, şi toate aveau lacrimi în ochi de sufocare.

Deodată m-am simţit împins în faţă, şi am căzut lat în ţărână. Am înregistrat cu întârziere usturimea intensă de la ceafă, urmată de un plesnet puternic. Până să mă dezmeticesc am auzit o voce furioasă în spatele meu:
– – Ce faci tu aici?

În primă fază nu am înregistrat întrebarea. Eram mult prea şocat că fusesem descoperit, iar instinctele mele reacţionau doar cu „fugi”! Femeia a repetat, de data asta mai calmă:
– N-auzi mă? Ce faci tu aici?

Nu am spus nimic. Stăteam doar acolo, realizând că nu am nici o şansă să fug cu pantalonii aproape în vine. Trebuia să stau şi să o scot cumva la capăt. Între timp, identificasem şi vocea. Se pare că de data asta îmi dăduse ţeapă şi nu plecase.

Tanţi m-a prins de ceafă şi mi-a ridicat faţa în spre ea. Deşi şocat şi speriat, ochii mi-au fugit la sânii ei care se bălăngăneau liberi în decolteul capotului, doar la câteva palme de ochii mei. Un uşor iz de transpiraţie emana dinspre corpul femeii, iar ăsta a fost primul indiciu că imaginaţia mea era departe de realitate.

I-am întâlnit privirea şi am văzut surpriza când m-a recunoscut.
– Da’ bine mă, eu te credeam băiat cuminte.

Din nou nu am zis nimic. Tanţi s-a uitat în de lung la mine, expresia schimbându-se încet încet într-una de furie.
– Ce făceai aici?

M-a scuturat uşor de umăr, fără să obţină nici o reacţie. Adoptasem atitudinea pe care mai târziu urma să o numesc „de autist”.
– Nu ţi-e puţin ruşine? De ce mă spionai?

Mă uitam în ochii ei, fără să scot un sunet. Atunci m-a pleznit peste faţă.
– Cine te-a pus să mă spionezi? Bunică-ta aia băgăcioasă? Zi!

M-a prins de ureche şi m-a tras puternic. Am simţit că toată partea stângă îmi ia foc şi mi-au dat lacrimile. Am scâncit fără să vreau.
– Vorbeşte sau îţi rup urechile. De cât timp te ţii după mine? Să nu mă minţi, că te-am mai văzut pe aici.
– – Nimeni. Am bâiguit eu, ne mai rezistând de durere.
– – Atunci ce căutai aici?
– – Nimic… doar mă jucam prin zonă.

Am mai primit o palmă pentru minciuna evidentă.
– Mă, tu să nu mă minţi pe mine că nu ştiu ce îţi fac!
– – Nu mint, nu m-a pus nimeni?
– – Atunci, ce făceai aici?

Nu am răspuns. Încă de atunci aveam o aversiune pentru întrebările evidente. Tanţi m-a scrutat cu atenţie. În cele din urmă, privirea i-a alunecat în jos. Mi-a dat drumul şi a început să râdă când a descoperit că eram cu puţa pe afară.

Râsul ei a fost ca o găleată rece aruncată în capul meu. În loc să mă ruşinez, m-am înfuriat. Detestam să râdă cineva de mine. Uram asta din tot sufletul. M-am smucit din mâna ei şi m-am ridicat în picioare. Cu ultima fărâmă de demnitate rămasă, mi-am ridicat pantalonii, ascunzând penisul ăla trădător care se făcuse mic mic.

Râdea de mine. Nu ştia de ce eram în stare, nu, habar nu avea. Urma să o fac să sufere. Ultima urmă de vinovăţie dispăruse din mintea mea înfierbântată, acum tot ce voiam era să îi fac tot ce îi făcuse Gelu. Mai rău, mult mai rău. Trebuia să ajungă să plângă, să mă roage, să se umilească în ultimul hal.

Am dat să mă întorc şi să plec, când Tanţi m-a prins de turul pantalonilor.
– Unde te duci? A zis ea continuând să râdă.

Cu o mişcare scurtă, m-a lăsat gol goluţ de la brâu în jos. M-am împiedicat şi am căzut în fund. Tanţi mi-a luat pantalonii şi s-a aşezat pe ei.
– Deci aşa, tu de astea faci. Te uiţi la femei când se pişă, nu?

Am vrut să îmi trag genunchii la piept şi să mă acopăr, dar m-am răzgândit în ultimul moment. Mă simţeam expus, dar ceva îmi spunea că asta ar fi fost o greşeală. Ştiu acum că asta şi-ar fi dorit ea, să mă jenez. Să dau să mă acopăr, să mă ruşinez, să mă domine ca să îmi închidă gura.

– Şi de ce te uiţi la mine când mă duc la WC?

Am ridicat din umeri, dar ochii mi-au alunecat înspre coapsele ei uşor depărtate. Tanţi a râs din nou.
– Ce, nu ai mai văzut fofoloancă? Eşti curios?

S-a aşezat mai bine, făcând ca marginile capotului ei să se ridice şi mai mult. Voiam să par dur şi nepăsător, dar nu îmi puteam dezlipi ochii de la priveliştea care îmi era dezvăluită încet încet.
– Câţi ani ai tu?
– – Unşpe, am răspuns automat.
– – Şi deja îţi stă mintea la prostii?

S-a aplecat spre mine, făcându-mă să îi simt respiraţia mirosind a tutun.
– Ia uite mă, la ce se gândeşte el. Unşpe ani şi deja îi fug ochii aiurea după fofoloance.

A venit şi mai aproape de mine şi mi-a pus mâna pe picior. Eu m-am foit. Mă simţeam inconfortabil şi cu toate astea îmi doream să nu se oprească.
– Ia zi-mi tu mie, la ce te gândeşti tu când te uiţi aşa la mine?

Nu am spus nimic. După câteva secunde, Tanţi s-a depărtat, dându-mi drumul.
– Nu merge aşa, să ştii. Ori vorbeşti cu mine, ori mă ridic şi plec. Vrei să plec?

Şi-a aranjat capotul, lăsând la vedere mai mult din pieptul ei voluptuos. Am dat din cap că nu. Tanţi a zâmbit.
– Deci? De ce vii tu aici?
– – Să mă uit.
– – La ce să te uiţi?
– – La matale.
– – La mine poţi să te uiţi şi pe stradă, de ce trebuie să te uiţi la mine aici?

Nu am ştiut ce să răspund. După cum spusese şi ea, ce mă interesau pe mine erau ţâţele şi gaura dintre picioare. Dar, nu puteam să o zic aşa direct.
– Să ştii că ne supărăm şi nu mai suntem prieteni.
– – Îmi place, am încercat eu, să mă uit când faci pipi.

Ultimele cuvinte mi-au ieşit gâtuite, simţind cum faţa îmi ea foc. Se pare că totuşi nu eram chiar atât de dur pe cât credeam.
– Aşa deci. Şi ce ai mai văzut tu?
– – Nimic.
– – Sigur?

Am dat din cap că da.
– Cum aşa, că eu te-am văzut pe aici săptămâna trecută.

Mă sufocam de-a dreptul. Eram în încurcătură.
– Hai, zi-mi. Să nu mă minţi.

Tanţi s-a deschis de tot la capot, lăsându-mă să o privesc goală de sus până jos.
– Asta vrei să vezi? A zis femeia, ciupindu-se de un sân.

Între picioare penisul mi se trezise la viaţă, ridicându-se din ce înce mai mult. Tanţi s-a aplecat şi l-a luat în mână.
– Mă, dar se pare că avem un adevărat bărbăţel aici.

În palma ei mare şi bătătorită, erecţia mea aproape că de abia se mai vedea. Cu gesturi experte, a început să o frece încet, lingându-şi buzele.
– Îţi place. E bine. Hai că ştie tanti Tanţi ce îţi trebuie ţie.

Cu mâna liberă m-a prins de ceafă şi m-a tras mai aproape de sânii ei.
– Hai să facem aşa. Dacă tu eşti cuminte şi ascultător, eu te las să te uiţi la mine cât vrei. Poate te las să pui şi mâna dacă te porţi frumos. Ce zici?

Am dat din cap că da. Inima îmi bătea cu putere şi parcă nu mai puteam să gândesc. Mirosul de transpiraţie, care mi se păruse scârbos mai devreme, mi se părea acum aţâţător.

Am vrut să apropii gura de sfârcul mare şi maroniu, dar Tanţi m-a oprit, spunând:
– Uşor, uşor. Ce te grăbeşti aşa? Avem timp berechet. Acum doar stai liniştit şi lasă-te moale pe mâna lu’ Tanţii.

Un ghem de fierbinţeală mi se cuibărise în josul burţii şi simţeam cum se împrăştie în tot corpul, aducând cu sine o încordare plăcută pe care o recunoşteam. Am închis ochii, deşi obiectul dorinţei mele era atât de aproape. Mâna ei se transformase într-o gură, o gură cu buze lungi care se încolăceau în jurul penisului meu, îl strângeau într-o îmbrăţişare umedă şi fierbinte. Eram în Tanţi, dinţii mei muşcau din carnea sânului ei. Mişcam din şolduri odată cu ea. Firişoare de transpiraţie începuseră să mi se scurgă pe spate şi la baza părului. Am împins mai tare. Testiculele mi s-au strâns, pregătite să îşi reverse încărcătura în ea. Brusc totul s-a oprit.

Am deschis ochii. Tanţi mă privea cu mâinile încrucişate sub sâni. Nu înţelegeam de ce se oprise chiar atunci. Fusesem atât de aproape, mai aveam atât de puţin. Încet încet, fantezia mea se destrăma.
– Auzi, mi-am dat seama că tot nu mi-ai spus de cât timp vii tu aici.


Nu pierde episodul trei. Abonează-te mai jos şi afli continuarea poveştii imediat ce este publicată.

[blog_subscription_form]


Mă uitam neîncrezător la ea.
– Vrei să continuăm?
– – Da.
– – Atunci, povesteşte-mi puţin.
– – De ceva vreme.

Tanţi nu a spus nimic, aşteptând. Mi-am dat seama că dacă vreau să obțin ceva de la ea, trebuie să vorbesc.
– Cam de când a început vacanţa.

Am văzut cum o umbră îi acoperă faţa pentru o fracţiune de secundă. Spaimă? Surpriză? Furie? Nu eram destul de experimentat ca să pot descifra acea expresie.
– Şi, ce ai văzut tu aici?
– – Pe matale.
– – Doar atât?

Am dat din cap că nu.
– Ei?
– – Au mai fost… bărbaţi.
– – Ce bărbaţi?
– – Nea Gelu. Profesorul din sat. Şi…
– – Şi?

Şi atât văzusem. Nu fusesem martor decât la o scenă de adulter. Minţisem cu bună ştiinţă despre când am început să o spionez, dar se părea că Tanţi mă crezuse. Interpretând greşit tăcerea mea, Tanţi a adăugat:
– Hai, rămâne între noi. Nu o să te cert. Tu nu spui nimica, eu nu îi spun lu’ bunică-ta ce faci aici.
– – Şi… Vasile, a lu’ Nistor.

Ultimul nume îmi venise pe buze după ce auzisem o discuţie între bunica şi o altă vecină, într-un moment când credeau că nu aud nimic. Fără să îşi dea seama de gafă, Tanţi a spus cu o expresie de nedescifrat:
– Deci, tu stai după mine peste tot?

Am dat din cap că da, simţind instinctual că am câştigat o informaţie de preţ.
– Şi a mai fost Ştefan, a lu’ Ghiţă nebunu’. Mi-am forţat eu norocul.

Tanţi se făcuse albă la faţă. Am observat cu satisfacţie că mâinile începuseră să îi tremure.
– Şi ai ai mai zis cuiva despre asta?

Am dat din cap a negaţie. Se părea că nu ştie că tot satul vorbeşte despre numele astea, iar eu nu aveam de gând să o luminez. Era în avantajul meu să tac şi să pară că ştiu doar eu şi să câştig un avantaj.

Liniştită întrucâtva, mi-a luat mâna şi a pus-o pe sânul ei.
– Şi promiţi că o să rămână între noi? Secretul nostru?

Nu am spus nimic. Eram ocupat să mă joc cu sânul mare şi greu pe care visasem atât de mult să îl pipăi.
– – Dacă tu eşti băiat de treabă, eu nu o să rămân datoare. O să vezi.

M-a apucat de penis şi a început să îl frece viguros.
– Îţi place?

M-a întrebat ea, împingându-şi pieptul în palma mea. Am strâns, bucurându-mă de senzaţia de carne moale între degetele mele.
– Aşa bărbăţelul meu, joacă-te cu Tanţi. Haide, să nu îţi fie ruşine.

Am închis din nou ochii, bucurându-mă de senzaţii. Ştiam că nu o să se mai oprească, şi ştiam că am câştigat. În imaginaţia mea, Tanţi era în genunchi, cerându-şi iertare pentru că a râs de mine. Îmbătat de acest gând şi de sentimentul fals de putere, am explodat în palma femeii, închipuindu-mi că de acum în colo, orice este posibil. Doar să cer. Credeam că o domin, dar nu ştiam atunci cât de tare greşesc.

Va urma.!

Nota autorului:

Mulţumesc că mă citeşti. Pe bune, pentru mine înseamnă mult. Având în vedere conţinutul postărilor mele, nu prea pot să discut cu prietenii despre aceste texte. Ar fi ciudat şi mult prea… personal. Ţin la anonimitate şi la imaginea mea de tip decent. Dar tu mă cunoşti şi ştii ce îmi poate mintea. Lasă o părere mai jos, în secţiunea de comentarii, despre cum ţi s-a părut povestirea de faţă. Doar aşa pot deveni mai bun şi să îţi livrez materiale de calitate.

4.6/5 - (9 votes)

26 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.