Mama prietenului meu, I: sex oral pe canapea | Fantezii cu mame

– Mamă, îţi pun şi ţie cafea?

Femeia de lângă mine nu a răspuns, ocupată fiind cu penisul meu scos pe jumătate afară din pantaloni. Îşi strânsese autoritar palma în jurul lui şi trăgea înverşunată, încercând cu cealaltă mână să desfacă ultimii nasturi de la jeansii mei.

– Mamă?!

A mai încercat odată prietenul meu din bucătărie.

– Da?

I-a răspuns femeia

– Îţi pun şi ţie cafea?
– Da, pune-mi, te rog.

S-a aplecat victorioasă peste mine şi mi-a şoptit:
– În seara asta eşti al meu.

I-am răspuns ridicând dintr-o sprânceană a neîncredere. Eram roşu ca racul de stânjeneală şi pulsul îmi crescuse vertiginos. Prietenul meu cel mai bun era în bucătărie, practic la doi paşi de noi. Dacă se uita prin cadrul uşii, aproape că putea să vadă toată scena. Singura mea păvază era canapeaua pe care stăteam şi care era întoarsă cu spatele spre uşa bucătăriei.

Femeia s-a aplecat şi mi-a înghiţit cu totul penisul. Am prins-o de păr, încercând să o opresc. „Eşti nebună”? I-am şoptit, trăgând-o de cap. „Potoleşte-te, e toată lumea acasă”.

Din bucătărie se auzea clinchetul scos de linguriţa care se lovea de buza ceştii. Ea s-a oprit, s-a ridicat şi şi-a desprins mâinile mele din părul ei. Eu am dat să mă închid la pantaloni, dar ea m-a oprit.

– Mami, a strigat spre fi-su din bucătărie, mai avem lapte în beci?
– Mă duc să văd.
– Vezi că ar trebui să fie pe raftul de jos din congelator!
– OK!

Scârţâitul unei uşi şi paşi care coborau. Ea m-a prins de faţă şi m-a sărutat pe gură:
– Te vreau, mi-a şoptit cu buzele lipite de ale mele, uite ce mult te vreau.

Mi-a luat mâna şi mi-a condus-o pe sub halatul ei de casă, până la pizda ei. „Vezi”, mi-a şoptit, „sunt udă fleaşcă”.
– E toată lumea acasă, i-am răspuns eu automat.
– Tocmai asta mă excită, ştii foarte bine.

Am dat din cap că da şi mi-am retras mâna dintre picioarele ei. Ea s-a aplecat din nou şi mi-a luat pula în gură. Am vrut să protestez, dar mi-a făcut semn să tac. Cu mâna liberă mi-a făcut semn spre un dulap de lângă canapeaua pe care stăteam. Ştiam ce voia, jucasem de multe ori rolul acesta. Am dat din cap că nu. Ea mi-a răspuns muşcându-mă de pulă. Primul meu instinct a fost să o trag de păr, dar mi-am dat seama că asta nu ar fi rezolvat nimic. Strângea din ce în ce mai tare, începea să mă doară serios. Am capitulat.

Am luat din sertarul pe care mi-l indicase o punguţă roşie. Înauntru se aflau bile vaginale de diferite marimi şi greutăţi. Mi-a arătat cu degetele să scot două. Am ales la întâmplare două de mărimi medii. Ea şi-a ridicat un picior, dezvelindu-şi coapsele şi expunându-şi pizda roşie.

Dinspre bucătărie se auzeau paşi care urcau pe scară. M-am grăbit să îi înfig bilele în pizdă şi să arunc punga la loc în sertar.

– Cât zahăr îţi pun?

Nu a răspuns nimeni. Eu pentru că nu aveam glas, ea pentru că avea gura ocupată.

– Eu? Am răspuns în cele din urmă, văzând că ea nu avea de gând să o facă.
– Amândoi, de fapt. A răspuns prietenul meu.
– Eu vreau două linguriţe. Am spus,simţind cum mă trec toate transpiraţiile.
– Lapte?
– Nu, mulţumesc.

Simţeam că sunt aproape să ejaculez. Corina simţea şi ea asta şi îşi înteţise asaltul asupra pulii mele. Cu o palmă pe coaiele mele şi cealaltă răsucită în jurul bazei pulii, îşi mişca capul în sus şi în jos, răsucind mâna într-o parte şi în cealaltă, trăgând de piele şi expunându-mi capul pulii buzelor ei autoritare.

– Mamă?
– Da? A răspuns Corina scoţând pula din gură pentru o secundă şi reapucându-se din nou imediat de treabă.
– Cât zahăr îţi pun?
– O singură linguriţă, a strigat ea calmă de parcă nimic nu s-ar întâmpla.

Eram pe punctul de a ejacula când în bucătărie s-a făcut linişte. Am întors capul la timp că să îl văd pe Vlad cum întră în sufragerie cu o tavă cu două ceşti. Am crezut că îmi cade cerul în cap. Privirile ni s-au întâlnit . El mi-a zâmbit, eu am explodat în gura mă-si.

Eşti OK? m-a întrebat, apropiindu-se de canapea.
– Îmi este foarte cald, am răspuns tâmp.

Corina s-a ridicat victorioasă din poala mea, fluturând o brichetă. Am apucat doar să îmi trag tricoul în jos peste pula mea semierectă şi goală când Vlad a ajuns în faţa noastră, punând tava pe masă.
– A dracului brichetă, alunecase sub canapea, de aia nu o găseai.
Mi-a spus Corina aprinzându-şi o ţigară.

Am râs stânjenit şi am luat şi eu bricheta pe care, vezi Doamne, de abia o găsise. Mă uimea cu calmul ei şi cu capacitatea ei de a se preface. O admiram pentru asta. O admiram şi o invidiam.

Vlad este cel mai bun prieten al meu. Ne-am cunoscut în liceu, eram colegi de clasă. Se împlinesc, anul acesta, 10 ani de când îl cunosc şi cam doi de când o fut pe mă-sa. La propriu. Sună vulgar şi brutal, ştiu. Dar la fel de vulgară şi brutală este şi relaţia noastră.

Am cunoscut-o pe Corina când eram în liceu. Eram un puşti, era o femeie matură. Relaţia noastră nu a fost una sexuală de la început, am construit şi am fost şi ajutaţi. A durat ani până să trecem de la „Doamna Mihalcea”, la „Înghite-o”!

Dar astea, le veţi afla în articolul următor.

[blog_subscription_form]

4.3/5 - (3 votes)

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.