O fantezie erotică de crăciun

Am învăţat să iubesc Crăciunul. Nu a fost din totdeauna aşa, dar asta este o altă poveste. Acum am motive să îl ador. Îmi place să primesc cadouri, la 28 de ani încă mă bucur ca un copil. Mă şi supăr ca un copil pentru motive ridicole; mă îmbufnez dacă nu mă laşi să mă chinui singur cu cutia şi vrei să mă ajuţi, fac urât când îmi strici surpriza sau îmi dai indicii şi baţi apropouri despre ce ar putea fi. Chiar cred în Moş Crăciun, dacă nu în personajul cu barbă albă, cu siguranţă în spiritul lui bun şi darnic. Anul acesta i-am descoperit şi o latură mai puţin Ortodoxă.

Am învăţat să văd în neplăcerile cotidiene din perioada asta frumuseţe. Da, toată lumea este agitată, te calcă pe picioare, te loveşte cu căruţul şi îţi ia locul de parcare de sub nas. Iartăi, şi ei sunt oameni. Fă-le un cadou, zâmbeşte-le şi poate asta o să îi facă mai buni pentru o secundă. Cu siguranţă te face mai bun pe tine fără să te coste nimic. Am ajuns să mă bucur de traficul infernal şi de timpul pierdut pe drum, când în loc de 15 minute faci o oră. Glumesc, nu am ajuns chiar atât de departe. Asta este şi motivul pentru care Crăciunul ăsta este special şi a debutat cu o surpriză din prima clipă.

*

[the_ad id=’821′]

Mi-am pierdut echilibrul şi m-aş fi întins pe burtă cu siguranţă, dacă nu m-aş fi prins de gardul de fier de lângă mine. Mână mi s-a lipit de metalul rece şi am smucit-o, înjurând printre dinţi. Erau multe grade sub zero, iar trotuarele erau parcă din sticlă. Picioarele derapau necontrolat la fiecare pas. Întârziasem deja o oră, iar telefonul meu rămăsese mort. Dacă învăţasem ceva după o relaţie de peste doi ani, era că o femeie tăcută este o femeie nervoasă.

Deja îmi pregăteam discursul prin care să mă scot pentru că, de data asta, chiar nu era vina mea. Bine, aş fi putut să îi iau cadoul în oricare altă zi, ştiam că Ajunul va fi infernal, dar am făcut-o tot din cauza ei! Dacă l-aş fi luat mai devreme, m-ar fi bătut la cap până i-aş fi spus despre el şi aşa s-ar fi dus naibii toată surpriza. Nu puteam să îl cumpăr şi să îl ascund pe undeva pentru că sunt un mincinos oribil.

Am ajuns la scara blocului şi am ezitat în faţa uşii. Nu ştiam dacă e mai bine să sun sau să îmi folosesc cartela. Am ezitat câteva momente încercând să calculez efectele fiecărei alegeri, dar în cele din urmă am format numărul de la apartament. Fie ce o fi!

Am auzit cum ridică receptorul şi apasă pe tastă. Uşa de la scară s-a deschis imediat cu un ţăcănit mecanic. Pregătit de război, am urcât cele câteva trepte până la apartamentul nostru. Cum a apărut în prag, am întins cadoul fericit, sperând să îi atrag rapid atenţia. Zâmbetul mi-a îngheţat pe buze şi am căscat ochii larg. Zâmbind, Sonja mi-a luat cutia din mână şi m-a sărutat scurt pe buze, după care s-a dat un pas în spate.
– Ce faci, nu intri?

Mă uitam la ea încă mut de uimire. Arăta feeric-magic-seducător? Nu ştiu cum să descriu într-un cuvânt care să cuprindă toate senzaţiile pe care le-am trăit în acea fracţiune de secundă. Era o Crăciuniţă sexi perversă perfectă. În partea de sus purta doar un sutien roşu tivit pe linia decolteului şi sub sâni cu un material alb şi pufos. Avea un abdomen plat, fără să îl fi lucrat la sală. Fustiţă de abia îi acoperea fundul, la fel de roşie, cu un tiv alb dintr-un fel de blăniţă sintetică. Îşi pusese şi o pereche de dresuri subţiri, genul ăla de material pe care nu te saturi să îl tot pipăi. Picioarele ei lungi erau puse în evidenţă de o pereche de pantofi negri cu toc înalt.

– Wow, baby. Arăţi… senzaţional, am spus eu. .
– Întră, o să arăt la fel de bine şi dacă te uiţi la mine din casă.

Am râs şi am urmat-o pe hol. Odată uşa închisă, am prins-o în braţe şi am sărutat-o apăsat. Mâinile mele îi mângâiau spatele gol şi mă aprindeam cu viteza fulgerului. Muream să descopăr ce ascunde, şi nu mă puteam decide ce m-ar fi excitat mai tare: o pereche de chiloţi provocatori sau un mare şi seducător nimic.

– Stai, a spus desprinzându-se de mine. Ai răbdare. S-a intors şi a luat-o spre sufragerie. Am dat să o urmez, dar m-a oprit. Treci la duş mai întâi. Mai… am ceva de făcut.
– Ceva ce eu nu am voie să văd?
– Treaba mea. Hai, întră în baie, înainte să mă enervez că ai întârziat!
Rămas fără replică şi prins cu garda jos, m-am executat rapid.

 


 

Citeşte şi Dezlanţuiţi de Crăciun o altă fantezie Erotică cu iz de sărbători.


 

Wow, am spus eu întrând în camera. Chiar arată ca de poveste. Duşul mă relaxase complet. Mă simţeam calm şi odihnit. Eram în continuare surprins, dar acum puteam să fac faţă situaţiei. Nu mai eram pierdut şi stângaci în timp ce mă plimbam în jurul încăperii.

Decorul fusese minuţios pus în scenă. În colţ era bradul de Crăciun, împodobit cu ghirlande, globuleţe şi luminiţe colorate. Sub el, Sonja pusese o pătură pufoasă pe care se aflau cadourile noastre. Am încercat să ghicesc ce se află în cutia care avea numele meu pe ea, dar era suficient de mare încât să conţină orice mi-ar fi trecut prin minte, aşa că m-am dat bătut. În mijlocul camerei era masuţa noastră pe care obişnuiam să mâncăm, dar gătită şi ea de sărbătoare, cu faţă de masă albă şi lumânărele colorate. Două farfurii, două seturi de tacâmuri, două pahare cu picior şi o sticlă de vin roşu. Ca o ultimă tuşă de stil, şerveţele roşii impachetate frumos în interiorul fiecărui pahar.

– Stai jos, mi-a spus Sonja apărând din bucătărie cu un platou de antreuri.
– Vrei să te ajut cu alea?
– Nu, dar dacă vrei să faci ceva, poţi să deschizi sticla aia de vin.

Am luat tirbuşonul şi am scos dopul cu un pocnet sonor. Ea se fâţâia de colo până colo prin casă. Nu o scăpam din priviri, admirându-i silueta zveltă şi costumaţia scandaloasă. Am luat o înghiţitură mare de vin, pentru că mi se uscase gâtul tot imaginându-mi de ce natură este lenjeria ei intimă.

– Ce faci, a spus ea aşezându-se pe jos în faţa mea, pe partea opusă a mesei, bei fără mine?

Am râs şi am ridicat paharul. Am ciocnit şi am sorbit câte o înghiţitură de vin şi ne-am apucat de mâncat. Pălăvrăgeam fără sens, mai mult trăgând de timp. Deşi mâncarea era delicioasă, mintea mea stătea la cu totul şi cu totul alte lucruri. Eram mult prea conştient de prezenţa ei, de mirosul ei, de felul în care se mişcă; totul transmitea erotism şi senzualitate. Aş fi sărit peste masă, aş fi înşfăcat-o şi mi-aş fi îngropat faţa între sânii ei, delectându-mă cu moliciunea lor catifelată. Aş fi vrut să o mănânc pe ea în schimb, sorbindu-i fiecare picătură a plăcerii ca pe un desert rar. Aş fi iubit-o chiar în acea secundă, pe acea masă, printre resturile cinei, cu zgomot de veselă spartă şi gemete de plăcere animalică.
– La ce te gândeşti?

M-am întors la realitate tresărind uşor. Am dus furculiţa la gura şi am mestecat îndelung înainte să înghit şi să răspund:
– Mă gândeam că eşti foarte frumoasă.

A zâmbit şi mi-a întins paharul gol de vin, ca să îl umplu.
– Suntem împreună de doi ani. Te cunosc mai bine ca oricine altcineva. Ştiu ce îţi poate mintea aia obsedată a ta. S-a oprit şi a luat o înghiţitură mare de vin. Şi ştiu foarte bine că mă minţi. A pus paharul jos şi m-a privit în ochi cu o cută uşoară de încruntare între sprâncene. Deci? La ce te gândeşti?
– Chiar vrei să ştii, am întrebat-o după câteva clipe de tăcere.
– Normal. Altfel de ce te-aş fi întrebat?
– Încercam să îmi dau seama dacă porţi sau nu chiloţi.
– Şi, la ce concluzie ai ajuns?
– Că habar nu am.
– Şi cât de mult îţi doreşti să afli?
– Foarte, foarte mult.
– Păcat, a răspuns ea ridicându-se în picioare. O să trebuiască să mai aştepţi.

S-a apucat să strângă masa cu mişcări domoale. Când s-a aplecat să ia farfuriile, sânii i-au ieşit pe jumătate din sutienul strâmpt. Am dat să întind o mână să o mângâi, dar s-a ferit râzând. A trebuit să mă mulţumesc cu perspectiva din spate a fundului ei bombat.

M-am ridicat la rândul meu şi am vrut să o ajut, dar m-a expediat rapid din bucătărie. “Mai bine du-te şi pune nişte muzică”, mi-a spus.

M-am întors în camera şi m-am trântit pe puful cu bile şi m-am apucat să caut un playlist potrivit. Deşi aveam zeci de liste pentru astfel de ocazii, niciuna nu mi se părea potrivită. Cum poţi să combini colindele cu sexul? Am pus ceva chillout, iar muzica a început să cânte fix când Sonja se întorcea în camera.
– Vino aici, i-am spus deschizând braţele. S-a aşezat în poala mea în foşnet de polistiren presat.

Am sărutat-o odată pe buze.
– Deci? Am întrebat-o cu nasurile lipite.
– Deci ce?
– Porţi sau nu chiloţi?
– Ai putea să verifici singur.
– Cred că o să mai aştept puţin.
Am sărutat-o din nou, de data asta lung şi apăsat. Şi-a depărtat buzele, iar limbile noastre s-au găsit şi au început să danseze lasciv, când atingându-se senzual, când evitându-se jucăuş. Gura ei avea gust de vin roşu, un gust brut şi uşor amărui. Buzele ei moi se striveau din ce în ce mai violent de ale mele într-un gest atât de cunoscut, fără să îşi piardă din intensitate nici chiar după mai mult de doi ani petrecuţi zi de zi împreună.

Sonja m-a împins uşor şi mi-a zis printre găfâieli:
– Nu mai pot să respir.
– Ştiu că am efectul ăsta…
– Nu, nu, ai nasul ăla mult prea mare!
– Lasă, are şi el rolul lui.

Am sărutat-o pe gât şi în scobitura umărului. Pielea ei era moale şi caldă, mirosind a parfum cu note de scorţişoară. Sub buzele mele îi simţeam pulsul puternic.

I-am cuprins un sân cu palma şi l-am strâns prin materialul sutienului. I-am sărutat lobul urechii şi i-am şoptit că o iubesc. Ea respira printre buzele întredeschise şi s-a strâns mai tare în mine.

Am sărutat-o pe clavicula şi am coborât uşor, uşor pe stern, până când am ajuns să îmi ascund faţa între sâni. Şi-a împletit degetele în părul meu şi m-a strivit de pieptul ei. I-am inspirat adânc mirosul pielii şi i-am gustat pielea uşor sărată din scobitura aceea minunată la care visasem toată seara. Eram beat, drogat de prezenţa
Sonjei. Şi o doream. O doream arzator, o doream cu furie. Îmi era foame. Voiam să o gust, să mă hrănesc cu ea şi cu fiecare milimetru din corpul ei.

M-am ridicat cu ea în braţe şi am aşternut-o pe pătura întinsă sub brad. Am mângâiat-o pe faţă, pe gât, pe abdomen şi pe braţe. Te iubesc, spuneau mâinile mele, iubesc fiecare părticică din tine. Mă bucur că eşti a mea, mă simt un bărbat norocos că îmi dai voie să te iubesc.

I-am deschis sutienul şi l-am dat la o parte. Pe sânii ei dansau licurici coloraţi, de la instalaţia de Crăciun de deasupra noastră. Le-am admirat pentru câteva momente lungi forma de pară, cu vârfurile ascuţite ridicate într-un soi de virgulă. Obişnuiam să spunem că sunt aroganţi, cu nasul pe sus tot timpul.

Mi-am trecut un deget peste un sfârc şi acesta s-a întărit şi s-a încreţit ca un mugur plin cu sevă. Mi-am lipit buzele de el şi l-am supt încetişor. Sonja a gemut şi a tresărit uşor. I-am acoperit celălalt sân cu palma şi am strâns uşor. Mi-am trecut degetul mare peste celălalt mugur, iar acesta a înflorit la rândul lui. Am continuat să îi sug şi să îi ling pe rând, până când Sonja mi-a împins uşor, dar ferm, capul în jos. Era semnalul nostru prin care îmi transmitea că nu mai are răbdare; gestul prin care îmi spunea că mă vrea şi că nu mai poate.

I-am sărutat aluniţa de pe abdomen, iar mâinile le-am folosit ca să îi mângâi picioarele îmbrăcate în dresuri de mătase. Am mai coborât puţin cu gura, aproape atingându-I buricul. Am mai urcat puţin cu mâna şi i-am atins genunchiul cu buricele degetelor. Eram aproape. Urma să aflu în sfârşit ce ascunde sub fustă.

Am depus un sărut pe interiorul coapsei ei. Sonja a tresărit uşor. Inima îmi bătea din ce în ce mai tare cu fiecare centimetru care mă aducea mai aproape de sursa curiozităţii mele. Ştiam că orice aş fi găsit mi-ar fi plăcut. Am mai urcat puţin. Tremuram de anticipaţie. Tot corpul mă durea. Chiloţii deveniseră mult prea strâmpţi şi un motiv de tortură.

Am închis ochii, am tras aer în piept şi am făcut pasul decisiv. Buzele mele s-au lipit de materialul subţire şi jilav al dresului. Dedesupt doar piele fină şi nimic altceva. Cadoul perfect.

Am inspirat mirosul ei de femeie excitată. Mi-am trecut mâna peste mutele lui Venus, observând cum dresul se lipise ici şi colo de la secreţiile ei. Mi-am făcut palma căuş şi i-am acoperet întreg sexul. Am apăsat, iar Sonja a început să îşi mişte bazinul în sus şi în jos, frecându-se de mine. Gâfâia încet cu ochii închişi. Aş fi vrut să mă mai joc cu ea, dar deja întinsesem coarda. I-am tras dresul în jos, care a ajuns pe podea odată cu pantofii din picioare.

Sonja m-a prins de păr şi m-a lipit de vulva ei încinsă. Am deschis gura şi i-am lins clitorisul umflat de excitare. S-a împins în gura mea. M-am lăsat moale şi am lăsat-o pe ea să împună ritmul. În momentul ăla tot ce îmi doream era să îi provoc un orgasm exploziv care să o lase fără suflu. Urma să vină şi rândul meu.

M-a prins de mână şi mi-a ghidat-o spre vaginul ei. Ştiam exact ce vrea. Între noi de mult nu mai era nevoie de cuvinte. Ne cunoşteam atât de bine, totul decurgea natural; cu ea era atât de uşor şi de firesc.

Am pătruns-o cu un deget. Am alunecat uşor în ea, în căldura şi umezeala din interiorul ei. M-a cuprins într-o strânsură de oţel. Doamne, era atât de strâmptă! Uneori mă mir cum de poate să mă primească pe mine.

Am reuşit să ne sincronizăm mişcările într-o coregrafie fluidă a plăcerii. Degetele mele o scormoneau pe interior, găsind punctele care o făceau să tresară şi să icnească. Limba îi dezmierda acel ghem de nervi atât de sensibil.

Coapsele i s-au strâns în jurul meu. Mişcările i-au devenit sacadate. A gemut. S-a arcuit odată… şi încă odată… şi încă odată.

Cu fiecare val se împingea mai adânc şi mai brusc în mine. Am aşteptat, bucurându-mă de fiecare replică a cutremurului. La început violente şi dese, dar pierzându-şi forţa cu fiecare contracţie. Coapsele i-au mai tresărit spasmodic de câteva ori.

M-am retras din ea şi i-am acoperit vulva cu palma. Am stat aşa în tăcere până când s-a liniştit.
– Nu mă mai simt în stare de nimic, a spus ea în cele din urmă.
– Foarte bine. Înseamnă că mi-am atins scopul

A râs încetişor. Am stat în tihnă, fără ca niciunul dintre noi să zică nimic pentru o vreme. Sonja căzuse într-o amorţeală plăcută, cu ochii închişi, cu gura întredeschisă şi părul vâlvoi. Pieptul i se ridica încetişor în sus şi în jos. M-am aplecat şi am sărutat-o pe burtă.
– Te iubesc, i-am spus. Te iubesc mult, mult de tot. Am punctat fiecare mult cu un sărut pe corpul ei încins.
– E rândul tău, a spus ea trezindu-se din toropeală.


[blog_subscription_form title=”Rămâi la curent cu ultimele fantezii erotice publicate” title_following=”Se pare că eşti la curent cu ultimele fantezii erotice publicate. Orgasmic!” subscribe_text=”Adaugă adresa ta de e-mail ca să primeşti fanteziile erotice direct la tine în inbox” subscribe_button=”Mă abonez”]


S-a ridicat în capul oaselor, iar părul i s-a încurcat în crengile bradului de deasupra. Mi-am desprins mâna de ea şi am zâmbit.
– Eşti sigură că eşti în stare? Parcă erai gelatină.
– Încercăm. Deci? Cum ar trebui să mă pun?
Mi-a prins erecţia în mână şi a început să mă frece cu o mână expertă. Am gemut şi mi-am închis ochii. După toată aşteptarea aia, atingerea ei era înebunitoare. Simţeam cum fiecare nerv din corpul meu o ia razna. Mici curenţi îmi traversau şira spinării, coapsele şi braţele. Pielea mi se făcuse ca de găină.

A tras marginea chilotului în jos şi m-a cuprins cu gura, lingând uşor. M-am încordat tot şi am împins din bazin. Căldura urca din locul în care mă atingea şi mi se împrăştia prin tot corpul. Ceva luase foc în vintrele mele.

Am prins-o de cap şi am tras-o la o parte.
– Întoarce-te, i-am spus. Întoarce-te şi pune-te în patru labe. Vreau să ţi-o trag pe la spate aici, sub brad.

A făcut în tocmai, ca o fată ascultătoare. Fusta roşie rămăssese pe ea, ca un accesoriu excentric. Am îngenunchiat în spatele ei şi mi-am proptit capul umflat al penisului în crăpătura ei fierbinte.
– Cred că o să te chinui puţin, am spus şi am pătruns-o în forţă. Sonja a gemut, împingându-se la rândul ei în mine.
– Hai să vedem, a spus ea gâfâind puţin.

Am prins-o de şolduri puternic şi am început să mă mişc în ea violent.
– Se numeşte revanşă, draga mea.

Pompam ca un nebun, dar nici Sonja nu se lăsa mai prejos. Mă contra violent, împunând un ritm din ce în ce mai dezlănţuit. Se zvârcolea nebuneşte sub mine, gemând de fiecare dată când o pătrundeam. Mă loveam de fundul ei micuţ cu un plesnet zgomotos. Eram două pietricele pierdute într-o mare de pasiune. Ne agăţam unul de celălalt, ne contopeam, ne pierdeam şi ne găseam ţipând. Caldă, fierbinte, o descopeream din nou şi din nou. Mă strângea în ea, în moliciunea şi fierbinţeala trupului ei. Eram captiv, tremuram şi nu aveam sufficient aer.

Am înşfăcat-o de păr şi mi-am lipit gura de urechea ei. Eşti a mea, i-am spus. Eşti… a… mea. Am punctat fiecare cuvânt cu o opintire violentă. Sonja mi-a răspuns cu o tânguire guturală.

I-am prins sânii în palme şi am strâns cu putere. Erau alunecoşi de sudoare, cu sfârcurile tari ca două capşuni pârguite. Voiam să îi gust. Să îi sug şi ling, să îmi umplu gura cu moliciunea lor până m-aş fi sufocat.

M-am oprit şi m-am retras din ea cu un plescăit zgomotos. Treci deasupra, i-am spus. M-am întins pe spate pe pătura de sub brad. Sonja a preluat controlul. Şi-a pus picioarele de o parte şi de cealaltă a mea şi, fără să piardă timpul, s-a înfipt în erecţia mea dureroasă. A început să mă călărească violent. Era o amazoană cu sclipiri colorate care-i jucau pe piele. Părul îi sărea turbat în jurul capului, şuviţe şerpuitoare biciuiau în toate direcţiile.

Mi-am arcuit spatele şi am sărutat-o. Mi-am strâns braţele în jurul ei şi am strivit-o de mine. Îi simţeam inima bătând. Îi simţeam mirosul pielii. Îi simţeam muşchii puternici ai spatelui cum se zvârcoleau sub palmele mele.

Am prins-o de fund şi i-am frământat carnea fermă cu înverşunare. . I-am cuprins sfârcul cu gura şi l-am supt flămând. L-am tras în mine cu putere. L-am lins, l-am muşcat şi din nou l-am lins în sus şi în jos şi de jur împrejur. Sonja ţipa. Eu mârâiam animalic. O posedam şi mă poseda. Ne devoram. Ne iubeam. Ne dăruiam unul altuia, într-un abandon total. Era a mea şi eu eram al ei. Alunecam unul în altul şi ne umpleam unul de celălalt.

Ne-am încleştat cu putere. Ultimele clipe de raţiune ne-au surprins contopiţi într-o pasiune furtunoasă, plini de sudoare şi cu corpurile arzând.

Am ejaculat adânc în ea odată şi încă odată. I-am dăruit toată vlaga mea până la ultima picătură. La final, ne-am prăbuşit vlăguiţi sub brad, sub strălucirea luminiţelor de Crăciun şi mirosul proaspăt de pin.

4.5/5 - (4 votes)

5 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.