Notice: Funcția wp_add_inline_script a fost apelată incorect. Nu trece etichetele <script> la wp_add_inline_script(). Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 4.5.0.) in /home/beindepe/public_html/povestisifanteziierotice.ro/wp-includes/functions.php on line 5905
sex la birou (O poveste banală #6, partea a II-a) | Poveşti şi Fantezii Erotice

sex la birou (O poveste banală #6, partea a II-a)

Am zăcut amândoi într-o moleşeală plăcută. Cu ochii închişi, eram conştient vag de locul în care mă aflam. Îi simţeam pielea catifelată, carnea caldă sub obrazul meu şi asta mă liniştea. Trăiam unul dintre momentele acelea de gol interior, plăcute, odihnitoare de sunt aici, acum, fără să mă gândesc la nimic altceva.

Postarea de faţă este continuarea de la O poveste banală VI: La birou (prima parte). Acest jurnal Erotic începe cu . Povestea de dragoste a Danei îşi are debutul în postarea .

Mi-ar fi fost şi greu cu toate percepţiile senzoriale umplute până la refuz de sex, sex şi mai mult sex.

În cele din urmă am simţit cum se mişcă să îşi caute un loc mai confortabil. Mi-am ridicat faţa în spre ea şi ne-am sărutat.
– Presupun că acum suntem chit. I-am spus, trăgându-i faţa mai aproape de a mea.
– Nu ştiam că este un concurs. Mi-a răspuns ea în zeflemea.
– Acum ştii. I-am zis după o pauză de gândire.
– Vezi că am o scrumieră în sertarul din dreapta.
– Se fumează în locul ăsta? Am întrebat eu în timp ce mă întindeam să caut.
– În mod normal nu, dar din când în când mai facem şi excepţii. În situaţii excepţionale.

A scos un pachet de ţigari din geantă şi mi-a întins una:
– Ai o brichetă? M-a întrebat.
– Da, cred că da.

Am cotrobăit prin buzunare până când am dat de una. I-am aprins ţigara ei şi apoi pe a mea.

În lumina mică a flăcării desluşeam mici perle strălucitoare pe frunte şi la baza părului ei.

S-a dat jos de pe birou şi s-a aşezat în braţele mele. Priveam amândoi în gol fără să zicem nimic. O tăcere confortabilă se aşternuse din nou peste cameră, o tăcere atât de adâncă încât auzeam cum sfârâie tutunul când inhalam.

– La ce te gândeşti? M-a întrebat din senin.
– La nimic.
– Cum poţi să te gândeşti la nimic? Este un nonsens.
– Mă gândeam cât de fericit sunt. I-am răspuns aproape mecanic.
– De ce?
„pentru că altceva nu îmi vine în minte” îmi venea să îi spun. „Pur şi simplu vreau să evit o discuţie inutilă şi ăsta este cel mai bun răspuns în majoritatea cazurilor”.
– Nu ştiu, am zis în schimb cu voce tare, pentru că sunt aici cu tine, pentru că te cunosc, pentru că un milion de alte mici motive ca să fiu fericit.

Am simţit că am spus ce trebuie. Şi-a schimbat poziţia, răsucindu-se în braţele mele astfel încât să îşi poată pune picioarele pe cotieră.

Conform planului, ăla era momentul în care trebuia să deschid subiectul viitorului nostru. Am ezitat. Nu voiam să strict acea stare de calm şi de mulţumire. Mi-am spus că avem timp. Sigur se va ivi un alt prilej mai potrivit.

– La ce te gândeşti? M-a întrebat din nou.
– Ai o obsesie cu asta? M-am încruntat eu la ea.
– Nu, dar se vede pe faţa ta când ai mintea aiurea.
– Mă gândesc că de abia aştept să termin ţigara asta.
– De ce?
– Tu de ce crezi? I-am spus eu mângâindu-i părul şi umărul dezgolit.
– Nu ştiu. S-a prefăcut ea că nu înţelege.
– O să aflii.
– Promiţi? M-a întrebat privindu-mă fix cu ochii mari de o încântare falsă.
– Promit. I-am spus eu urmărind zalele subţiri ale lănţişorului până între sâni şi aplecându-mă să sting ţigara cu cealaltă mână.

Mi-a mângâiat încet faţa. I-am sărutat vârful degetelor când mi-au atins buzele.

Zâmbind, şi-a făcut de lucru cu nasturii de la cămaşa mea, desfăcându-i încet şi zgăriindu-mi pieptul cu unghiile ei lungi.
– Ce zici, mergem acasă? M-a întrebat foindu-se în poala mea, tachinându-mă.
– Nu cred. I-am spus eu prinzând-o de bărbie şi privind-o în ochi. Cred că noaptea de abia a început. Mi-au venit câteva idei interesante.
– Mmm, a murmurat ea strecurând o mână între noi, ca să îmi maseze erecţia cu care o împungeam în coapse. Da, văd că ai nişte idei… interesante a şoptit zâmbind.

Îşi mişca palma în sus şi în jos peste sexul meu umflat care cerea disperat atenţie. Toată agitaţia de până atunci mă adusese la un grad de excitare vecin cu nebunia. Tot ce îmi doream era să las joaca de o parte şi să o am imediat, dur, brutal, animalic.

Mă durea stomacul de dorinţa, mă dureau toate şi curgeau apele pe mine ca într-o saună.

S-a ridicat întrerupând contactul spre dezamăgirea mea iniţială, dar s-a aşezat la loc cu picioarele de o parte şi de alta a mea, călărindu-mă pervers.
– Deci, a şoptit ea în timp ce îşi mişca bazinul în sus şi în jos în poala mea, ce are în gând şeful? A subliniat şeful, privindu-mă în ochi şi lingându-şi buzele.
– Credeam că tu eşti şefa aici. I-am răspuns eu prinzând-o de bazin ca să îi imprim ritmul pe care mi-l doream.
– Să spunem că, de data asta, vreau să fiu secretara. O secretară perversă, cu care tu vrei să îţi faci de cap. Ce zici de asta? M-a deschis la curea în timp ce vorbea. De data asta,, ai voie să faci ce vrei, să îmi ceri ce vrei, iar eu, a prelungit u-ul de la eu, o să încerc să îmi satisfact şeful. Doar nu vreau să fiu concediată, nu?

În prima secundă aproape că am pufnit în râs, roleplayiul nu m-a prins niciodată, dar m-am redresat la timp şi am decis să joc după cum voia ea.

– Ridică-te. I-am spus într-o şoaptă fermă.

Spre surprinderea mea, m-a ascultat fără să facă nici un fel de comentariu.

– Arăţi foarte bine, domnişoara secretară. Suspectez că ai un corp extraordinar de frumos. Nu e păcat să îl ţii doar pentru oglinda ta din baie? Vreau să văd pe cine angajez. A lăsat capul în jos, încercând să roşească. Haide, nu fi timidă, arată-mi.

M-am lăsat confortabil cu scaunul pe spate în timp ce o urmăream. Mâinile ei albe contrastau cu materialul închis al fustei. Un click metalic uşor, şi aceasta a căzut cu un foşnet uşor pe podea.

Am dat din cap aprobator şi ea a trecut la nasturii bluzei. Îi urmăream fascinat degetele în timp ce îşi descheia calm fiecare nasture. Un ultim obstacol şi cămaşa i s-a alăturat fustei pe mochetă.

– Foarte bine, continuă. Nu sunt încă hotărât.

Şi-a împreunat mâinile la spate ca să deschidă clema sutienului, eliberându-şi sânii mici şi fermi, ca nişte mere.

Inima mi-a luat-o la galop privindu-i sfârcurile intărite care cereau să fie muşcate şi supte. AM reuşit să stau împasibil cu un efort de voinţă enorm. Cu gâtul uscat, am reuşit doar să dau aprobator din cap, invitând-o să continue.

Încet, foarte încet, ultimul articol de imbrăcăminte a alunecat pe coapsele ei, dezvelind-o în totalitate.

Trupul ei gol a fost scăldat de la lumina farurilor unei maşini în trecere. Stătea nemiscată în faţa mea, aşteptând, zâmbind, cerând să o posed fără milă.

– Ridică-ţi braţele deasupra capului şi îndreaptă-ţi umerii. Aşa, împinge pieptul în faţă. Fă o piruetă, domnişoara secretară, vreau să te privesc din toate unghiurile.

S-a întors încet,părul ei mângâindu-i pielea cu un foşnet pe care eram sigur că îl aud. I-am indicat prin semne să se aşeze pe birou.

– Foarte bine, poţi să laşi mâinile jos.
– Vă place, domnule director? A întrebat ea timidă.
– Da, dar nu sunt convins.
– Ce ar trebui să mai fac? Şi-a împreunat mâinile în poală.
– Vreau să te atingi. A ridicat o sprânceană la mine nedumerită. Ştii tu… am roşit puţin, neştiind cum să o dau.
– Aşa? A întrebat ea depărtându-şi picioarele şi trecându-şi degetele peste vagin. Aşa e bine?
– Da, e foarte bine. Am spus eu cu o voce gâtuită.
– Vorbeşte-mi murdar, domnule director. Vreau să te aud zicând ce vrei.

Îmi venea cam peste mână, niciodată nu reuşisem să mă simt în apele mele rostind cuvinte obşcene. Mi-am dres vocea şi, sperând că nu roşesc ca naiba, i-am spus:

– Vreau să te freci la păsărică, înţelegi? Vreau să îmi arăţi cum te satisfaci tu singură acasă.

Şi-a depărtat labiile cu degetul mare şi arătător, şi şi-a umezit buricele cu secreţiile ei. Apoi, încet, a început să îşi maseze clitorisul în sus şi în jos, gâfâind încet cu gura întredeschisă.
– Mai spune-mi, mai vorbeşte-mi.
– Bagă-ţi degetele de la mâna cealaltă în… pizdă… aşa, foarte bine. Of Doamne, mă omori. Ai nişte ţâţe bestiale fată, te-aş fute între ele ca un disperat. Te-aş pătrunde să îţi simt zeama aia cum se scurge pe mine, să te fut pe pereţi şi pe jos, şi pe biroul ăla până ce te umplu de să plezneşti de plină ce eşti.

M-am ridicat de pe scaun nemaiputând să stau degeaba şi să privesc, i-am luat o mână şi i-am pus-o la mine pe penis.

M-a deschis la curea în timp ce se masturba.

– Hai, mai repede, nu mai pot, vreau să te fut. Înebunesc dacă nu ţi-o trag. Te vreau acum.

I-am dat mâna la o parte şi am împins-o pe spate printre dosare, dărâmând o parte dintre ele pe podea. Am întrat în ea repede. I-am prins sânii în palma şi am început să o pompez ca un turbat.

Ea şi-a pus picioarele pe umerii mei, mişcându-se odată cu mine, contrând puternic şi mototolind o foaie care se afla lângă mâna ei.
– Da, da, fute-mă, fă-mi ce vrei. Fă-mă jucăria ta, târfa ta, ce vrei tu. Vorbeşte-mi, zi că vrei să mă fuţi.
– Îţi place să fi tratată ca o curvă?
– Da, da, e bine.
– Îţi place să simţi pula asta în tine, să te umple, să te sfredelească. O vrei pe toată panaramă mică, o vrei până în stomac. Să te rupă în bucăţi, nu? Asta vrei tu!
– Da, oh, da. Trage-mă de păr, simt că îmi vine, loveşte-mă, fă-mi dracului ceva!

I-am prins coadă în pumnul drept şi i-am tras capul pe spate. AM simţit cum juisează şi mă strânge în ea într-o serie de contracţii ritmice.

Eram gată să ejaculez şi eu, dar m-am tras afară din ea, lovind-o peste sâni.
– Întoarce-te. Întoarce-te pe burtă acum! S-a conformat rapid gâfâind.

Am pleznit-o peste fese cu foc, ea ţipând cu fiecare palmă. Degetele mele îi lăsau dungi roşii pe carnea moale şi albă, dar nu mă puteam opri.
– Ai vrut ca o curvă, poftim curvă. Poftim jucărie, asta pentru ninfomana din tine. Nu îţi ajunge nu, mai vrei?
– Da, da, daa.

Am prins-o iar de păr şi i-am tras capul pe spate, într-un acord de gemete şi scâncete.
– Aşa îţi place? E bine?
– Mmmm
– Mai vrei pulă??
– Da.
– Da ce? O loveam peste fese şi o trageam de păr în timp ce ţipam unul la altul.
– Mai vreau!
– Mai vrei ce?
– Pulă! Mai vreau! mMai vreau pulă, să mă fuţi, mai vreau să mă lărgeşti! Vreau să te simt adânc în mine, vreau da, oh da!

AM luat-o pe la spate, într-o variaţie de doggy style cocoţată pe birou. M-am scufundat în strâmtoarea ei fierbinte şi imediat am simţit că juisează din nou.

Am explodat şi eu odată cu ea atât de violent că se învârtea camera cu mine şi genunchii mi s-au înmuiat.

Dezechilibrat, am apucat doar să mă prind de birou şi să mă prăbuşesc peste ea gâfâind.

– La dracu, oh Doamne, căcat, la dracu.

[blog_subscription_form title=”Rămâi la curent cu ultimele fantezii erotice publicate” title_following=”Se pare că eşti la curent cu ultimele fantezii erotice publicate. Orgasmic!” subscribe_text=”Adaugă adresa ta de e-mail ca să primeşti fanteziile erotice direct la tine în inbox” subscribe_button=”Mă abonez”]

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.