O vecină la timpul (ne)potrivit | Fantezii cu vecina

Câteodată detest această dualitate a universului. De ce naiba trebuie să fie o parte bună şi o parte rea? Un filosof ar spune că fără partea rea nu putem să vedem partea bună, ceea ce ar putea fi adevărat… lucru care nu mă opreşte să fiu nemulţumit. Vara este cel mai tare anotimp… pentru că e cald.

Chiar această căldură mă exasperează uneori. În ultima perioadă, presat de căldura care nu te lasă să faci mai nimic, mi-am schimbat orarul de fitness. Şi iată că la 11 noaptea eram în garaj, îmbrăcat în nişte boxeri, ascultând metal în căşti şi transpirând abundent. Asta e avantajul de a-ţi amenaja propria-ţi mini sală: poţi să faci ce vrei, când vrei, cum vrei. În fine. Făceam nişte exerciţii dificile, nişte ridicări pentru bicepşi. Transpiram abundent, gâfâiam ca dracu şi tremuram din toate încheieturile de încordare. Ştii momentul ăla în care îţi vine să-ţi bagi ce ai tu mai scump pe lume şi să te întinzi pe jos ca să mori în linişte?

La un moment dat percep o mişcare în spatele meu, de fapt ceva care mi-a acoperit pentru o fracţiune de secundă sursa de lumină. Întorc capul şi rămân surprins. Era fata vecinei de lângă mine care mă fixa amuzată.
– Hei, bună. Ştii… mâine am de dus un referat la şcoală, dar nu mai am DVD-uri goale. Am văzut lumina aprinsă… şi… am venit să te întreb dacă nu ai cumva unul. Cu împrumut, bineînţeles.
– Îmi pare rău, dar DVD-ul meu e ars de vreo două luni, aşa că nu mi-am mai cumpărat blancuri. Pot să-ţi dau un stick dacă vrei.
– Aha, nu mersi. Stick am şi eu. Faci de mult?
– Ce anume?
– Fitness.
– De vreo 35 de min…
– Ha-ha, a râs ea sarcastică, eu te întrebam de când te-ai apucat… o săptămână, două?
– De înainte de Paşti, i-am răspuns eu cu o voce cam iritată. Eram deranjat că fusesem surprins într-o astfel de ipostază, prins pe picior greşit cu nişte întrebări tâmpite de o puştoaică.
– În halul în care arăţi pare greu.
– Mda, e destul de greu. Vrei să încerci?
– Sigur. M-am ridicat de pe banchetă şi i-am făcut loc. Mă simţeam penibil pentru cum eram îmbrăcat, dar în definitiv Era garajul meu, locul meu privat şi personal. I-am arătat diferitele exerciţii la aparat.

Trebuie să recunosc că stând acolo, îmbrăcată doar într-un maieu şi nişte pantalonaşi scurţi, şi forţându-se să mişte greutăţile oferea o imagine foarte excitantă. Puştoaica arată bine pentru cei 16 ani ai ei: avea o înălţime medie, undeva la un metru şaizeci şi cinci, cu o construcţie mai degrabă minionă. Părul şaten deschis îi cădea drept până la mijlocul spatelui. Ochii verzi îi sclipeau de inteligenţă, pe o faţă ovală, cu un ten curat şi alb. Tabloul era completat de un fund generos şi nişte sâni adolescentini ai dracului de fermi. Ca să mă enerveze şi mai tare, nici nu purta sutien. După 10 minute deja începea să transpire şi maieul i se lipea de piele scoţând în evidenţă şi mai bine conturul sânilor şi al sfârcurilor.
– Ok, ar trebui să faci o pauză. Nu vrei să faci febră musculară, crede-mă.
– E destul de greu, a spus ea scoţându-şi mănuşile, tu chiar faci chestia asta zilnic?
– Din două în două zile, muşchiul are nevoie de o perioadă de refacere. Oricum, eu lucrez cu greutăţi mai mari decât ţi-am pus ţie.
– Mamă, ce mă dor mâinile.
– Scutură-le, ca să se relaxeze.

A început să-şi bătaie mâinile, făcând să-i danseze sânii aia pârguiţi în toate părţile. Într-un fel era adorabilă. Începeam să am o erecţie nesimţită, iar perechea mulată de boxeri sigur nu putea să ascundă mare lucru. M-am dus în spatele ei şi am început să-i masez umerii.
– Bine, acum tu nici nu ai fost încălzită, i-am spus eu în timp ce coborâm cu masajul pe antebraţe. Oricum, te-ai descurcat foarte bine, să ştii!
– Crezi?
– Da. Eu când am făcut prima dată, după 10 minute gâfâiam că o locomotivă cu aburi. Îi masam locul dintre omoplaţi şi coborâm încet pe muşchii de pe o parte şi de pe cealaltă a coloanei vertebrale.
– Ce bine e… a spus ea cu un oftat mic de plăcere
– Relaxează-te, o să fie şi mai bine.

Nu îmi venea să cred. Stăteam în garajul meu, în chiloţi, masând o adolescentă îmbrăcată mai puţin decât sumar. Mă rugam să nu se întoarcă să-mi vadă organul care voia să iasă prin material. Se părea că ziua asta nu era chiar atât de proastă. Sau, cel puţin avea potenţial.
– Cum te simţi? Am întrebat eu ca să rup tăcerea
– Mult mai bine. Vreau să mai fac. Ce exerciţii mai ai?
– Ar fi unul de împins. Ăsta lucrează baza pectoralului, cred că pentru tine ar fi foarte bun pentru că întăreşte muşchii de la baza sânilor şi îi mai ridică. Nu că ai avea nevoie, am spus eu zâmbind.
– Wow, cool!

Am trecut din nou în faţa ei şi m-am aplecat să desfac siguranţă pentru barele paralele pentru mâini. Din fericire ea era preocupată să îşi pună mănuşile, aşa că erecţia mea era trecută cu vederea.
– Ok. Pune mâinile aici (şi am bătut cu palma pe locul de prindere) şi împinge în faţă. Foarte bine. Una… două… trei… patru… cinci… să… să… se opintea din toate puterile, dar nu putea să ducă greutatea până la capăt. M-am întins şi am prins-o de mâini ajutând-o. Şase… pentru a duce bariile până la loc, în spate, eram nevoit să mă aplec mult în faţă, spre ea. În momentul în care greutăţile au făcut „clinc” s-a întâmplat ceva neaşteptat. Fără să-mi dau seama, ea luase mâinile de pe suport şi acum mâna ei dreaptă îmi prinsese penisul în palmă. M-am uitat la ea surprins, dar nu am apucat să spun nimic căci gura mea era acoperită cu a ei. Era un sărut lung, pătimaş. Îi simţeam dorinţa cum îi pulsează în vene. I-am răspuns la sărut şi mâinile mele au cuprins-o de umeri. Am tras-o şi mai aproape, lipindu-i sănii de pieptul meu. Simţeam cum îmi pierd controlul, cum inima îmi bate mai puternic. O voiam, o voiam cu ardoare. Am început să o sărut franţuzeşte. Limba mea se plimba încet explorându-i fiecare milimetru al gurii ei. Ea m-a muşcat de buza. Eu, fără să-mi dau seama când, începusem să-i frământ sânii.

M-am dezlipit de ea şi am privit-o în ochi. Avea nişte ochi verzi superbi care luceau de dorinţă. M-am dus la uşa garajului şi am închis-o. Nu voiam să fim surprinşi. Dacă atunci când făceam efort aveam pulsul 90, cred că acum inima îmi bătea de 2 ori pe secundă. M-am aşezat lângă ea şi am luat-o în braţe. Am început din nou să ne sărutăm. De data asta mâinile mele o explorau peste tot. Pe gât, pe ceafă, pe spate, pe sâni, pe abdomen. Apoi mi-am pus mâna pe sub măieuţul ei şi i-am luat sânul stâng în palmă.

Era atât de fierbinte. Avea o piele atât de catifelată şi alunecoasă de la transpiraţie. Am început să o sărut pe gât, adulmecându-i mirosul pielii. Era delicios. Am muşcat-o de lobul urechii în timp ce ea îşi înfigea unghiile în spatele meu. Mi-am lăsat mâinile să coboare pe spate până pe fesele ei generoase. O palpam încet, dar ferm. Îmi plăcea ce găsesc. Era un corp de femeie tânără, un corp ce vibra sub mângâierile mele făcându-mă să înnebunesc de plăcere anticipativă. Puştoaica asta mă înnebunea, mă făcea să o vreau cu disperare. Realizăm că e acum, aici lângă mine şi îmi dădeam seama că este o ocazie destul de rară, aşa că voiam să îi ofer o partidă de amor pe care să o ţină minte. Masculul din mine tânjea după recunoaştere, voia să o domine pe această fetiţă, să o iniţieze, să îi dea ceva la care să se gândească multă, multă vreme. Voia ca în nopţile care vor urma şi ea va fi singură, să se masturbeze gândindu-se la această noapte. Am început să mi-o închipui cum stă ea în pijama sub pătură, cum îşi coboară mâna între picioare…

– Te vreau. I-am şoptit eu la ureche.
– Şi eu te vreau, mi-a răspuns ea cu un glas sugrumat. Fă-mă femeia ta.

Trebuie să recunosc că replica asta m-a amuzat teribil. Sună ca o replică proastă, dintr-o telenovelă proastă. Însă nu am lăsat să se observe amuzamentul meu. M-am depărtat de ea, am privit-o serios şi i-am spus pe un ton ferm:
– Ridică-te. S-a uitat la mine speriată, crezând probabil că vreau să o las baltă. – Hai, sus. M-am uitat la ea sugestiv şi s-a calmat. S-a ridicat şi a venit în faţa mea. Acum, vreau să te dezbraci, dar încet şi cât de sexy poţi tu. S-a uitat la mine zâmbind şi a încercat să ia o poză de femeie fatală. A prins cu două degete de marginea bluziţei şi a început să o ridice încet. Avea o burtică cam rotunjoara, dar asta nu făcea decât să o întinerească şi mai mult.

Apoi au început să apară sânii. Nişte sâni obraznici. Erau aşa… proaspeţi şi fermi, cu două sfârcuri mici şi roz care parcă se uitau la mine. Aş fi vrut să sar în clipa aia să îi sărut, muşc şi ling până la sfârşitul pământului, dar aveam altceva în minte. A aruncat bluza pe o masă şi şi-a pus o mână în şold, iar cu cealaltă se juca în păr. Trebuie să recunosc că fetele din ziua de azi… dar hopa, mâna din şold coboară cu tot cu turul pantalonilor. Apare un elastic roz, apoi elasticul se transformă într-o pereche de bikini. Pantalonii alunecă singuri în jos şi se opresc pe glezne lăsând la vedere o pereche de picioare lungi, rotunjoare şi fără pic de păr. Ea ridică un picior, îl pune jos, cu celălalt încearcă să arunce pantalonii printr-o mişcare circulară… dar nu prea îi iese. Mie nu prea îmi pasă. Sunt prea absorbit de acel trup.

Simt cum îmi bate inima, cum mi se face pielea de găină şi mi se zburleşte părul pe tot corpul. În starea în care sunt, doar dacă îi simt respiraţia pe penis… ejaculez instantaneu. Ea vrea să îşi dea jos şi chiloţii, dar o opresc printr-un gest. Îi fac semn să se întindă pe suportul pentru coate. E un plan înclinat cam în unghi de 45 de grade, făcând-o să stea cu faţa la mine, nici întinsă, dar nici aşezată. E o perspectivă magnifică. Aş vrea să îi spun toate astea, dar îmi simt gâtul uscat şi am presimţirea că aş avea o voce nesigură şi tremurătoare. Aşa că o ghidez din semne.

Până şi-a găsit ea o poziţie confortabilă, eu am înşfăcat sticlă de apă de pe masă şi am băut lung. De îndată ce mi-am simţit coardele vocale unse, i-am spus că vreau să o văd masturbându-se. S-a uitat la mine nesigură şi a roşit puţin. În cele din urmă şi-a strecurat încet mâna în bikini şi a început să îşi frece clitorisul. Prin pânza chilotului puteam doar să ghicesc mişcarea, imaginaţia mea putând să creeze ce voia ea. Îi vedeam încheietura, şi puteam distinge degetele sub material. Apoi am avut impresia că apare o pată mică de umezeală. I-am spus să îşi dea chiloţii jos, dar să continue să se masturbeze. M-am aşezat pe gresie, aşa că urmăream scena de jos în sus. Datorită unghiului, puteam să văd fiecare detaliu.

Îi vedeam intrarea în vagin roşie şi umedă. Îi vedeam degetul mijlociu cum se mişca în sus şi în jos pe clitoris. Îi vedeam expresia feţei puţin distanţă. Vedeam cum pieptul îi urca şi coboară; şi îi auzeam respiraţia uşor gâfâită. Nu mai rezistăm să fiu un simplu spectator pasiv. Voiam să o ating, să o gust, să îi simt pielea pe pielea mea. Penisul îmi zvâcnea, voiam să fie atins, mângâiat, sărutat, orice.

M-am ridicat în picioare şi am privit-o în ochi. Am prins cu mâna stângă de marginea boxerilor şi i-am tras jos printr-o mişcare scurtă. Ea mă urmărea cu atenţie, făcând să îmi sporească şi mai mult excitaţia.

Mi-am prins cu mâna dreaptă penisul zvâcnind şi am început să mă masturbez încet. Ea parcă era hipnotizată de capul acela vineţiu care apărea… şi dispărea. Nu a durat mult şi a apărut prima picătură de pre sperma. M-am dus lângă ea, i-am dat mâna la o parte şi i-am atins clitorisul cu capul penisului. Am simţit cum mă trec fiori şi am văzut că şi ea simte acelaşi lucru. I-am luat mâna ei şi am pus-o pe mădularul meu arătându-i ce vreau să facă. A început să se masturbeze încet cu penisul meu. La început timidă, cu mişcări lente şi precaute, apoi cu mai mult curaj. Îmi plăcea acea senzaţie de frecare domoală, senzuala, ritmică. Am început să gemem amândoi, să respirăm în acelaşi ritm. Senzaţia pe care mi-o dădea mâna ei, o mână străină era una înnebunitoare.

Având mâinile libere am început să-i explorez corpul. Mâinile mele o cartografiau încet, lent. La început pe abdomen, apoi încet pe coaste, iar într-un final pe sâni. Avea o piele catifelată, întinsă, încinsă şi transpirată. Sfârcurile ei au înflorit sub mângâierile mele tandre. Adoram să îi urmăresc reacţiile, să o simt. M-am aplecat să-i adulmec mirosul pielii. Era delicioasă. Am început să o sărut pe gât, apoi între sâni. Limba mea se mişca necontenit gustându-i pielea sărată. Am muşcat-o încet de sfârc făcând-o să geamă de plăcere. Începuse să se frece energic între picioare.

Mi-am pus mâinile pe omoplaţii ei şi am strâns-o puternic la piept sărutând-o pasional. Din nou limba mea îi explora gura. Am muşcat-o de buza superioară, apoi de cea inferioară. I-am şoptit că o vreau, că îmi doresc să facem dragoste, că îmi doresc ca această seară să ţină o eternitate. Şoaptele mele, mâinile care o explorau necontenit şi masturbarea energică au dus-o la un grad mare de excitaţie. Simţeam cum se apropie de orgasm, cum începe să se pregătească pentru explozia de plăcere. Am muşcat-o de lobul urechii, şoptindu-i încurajări. Nu conta ce îi spuneam, pur şi simplu îi gânguream la ureche cuvinte tandre. Îi ziceam cât de frumoasă e, cât de bine îi stă părul răvăşit, ce sâni superbi are, cum mă înnebuneşte. Am simţit cum se cabrează şi am strâns-o şi mai tare în braţe. Apoi a explodat cu un geamăt prelung şi sonor. Am simţit cum penisul meu se umezeşte de secreţiile ei şi, dacă nu se oprea în acel moment eram gata să ejaculez pe clitorisul ei fierbinte.

Respiră puternic şi înghiţea în sec încercând să îşi umezească gâtul. Eu voiam cu tărie să o gust, să sărut acea păsărică udă şi fierbinte. Am lăsat-o puţin să îşi tragă sufletul, după care am îngenunchiat în faţa ei, i-am depărtat picioarele şi am început să o tachinez suflându-i încet pe clitorisul erect. Apoi, am început să o sărut pe coapse, să culeg cu vârful limbii picăturile cele mai de jos. Făceam totul încet, fără grabă, savurând fiecare trăire pe care i-o provocăm.

Am început să urc încet. O sărutăm pe coapse, o lingeam lasciv, o muşcam tandru. Ea a început să gâfâie din nou, încurajându-mă să continui. După câteva minute lungi, am ajuns cu vârful limbii la vulva ei. Am început să îi sărut labiile exterioare, apoi să înconjor cu vârful limbii intrarea în vagin. Penisul meu zvâcnea, de abia aştepta să intre în acea păsărică, să o pătrundă violent, să simt cum mă afund în ea uşor, pereţii fiind foarte bine lubrifiaţi de la excitaţie şi de la saliva mea. Îmi imaginam toate astea în timp ce limbă mea nu contenea de a o explora.

În cele din urmă mi-am lipit buzele de labiile ei exterioare şi am penetrat-o cu limba. A icnit scurt şi şi-a împins bazinul în faţă. Am început să o explorez pe interior, ca într-un french kiss. Încercam să simt cu vârful limbii toate detaliile vaginului ei. Mă opream asupra fiecărei mici denivelări, că atunci când pipăi un obiect şi încerci să îi simţi toate detaliile. Am început să fac mişcări circulare în interior, mai întâi în sensul acelor de ceasornic şi invers. Apoi am început să intru şi să ies, încercând să intru cât puteam de mult. Incredibil, dar se apropia de al doilea orgasm.

Am început să îi ling clitorisul, în timp ce o penetram cu un deget. Căutam acel mic bob de mazăre numit punctul G. După un tremur al ei, mi-am dat seama că l-am găsit. Am mai băgat un deget şi am accelerat ritmul atât al mâinii, pe interior, cât şi al limbii, pe exterior. În curând degetele mele erau năclăite de sucurile ei. Începusem s-o frec într-un ritm nebun. Mâna mea intră şi ieşea cu un pleoscăit ritmic. I-am prins clitorisul între buze, şi am început să-l ling rapid cu vârful limbii. Ea şi-a pus mâinile în părul meu şi a început să se împingă cu bazinul în faţa mea. Îşi mişcă şoldurile în sus şi în jos punându-mi contre. Mai avea puţin, deja gemea incontrolabil. Mi-am umezit degetul arătător de la mâna liberă cu secreţiile vaginale şi l-am proptit la intrarea în anusul ei. Am penetrat-o scurt în fund, făcând-o să urle de-a dreptul, dându-şi drumul în gura mea. Şi-a mai ţinut mâinile încleştate puţin în părul meu, după care s-a relaxat şi şi le-a luat.

M-am ridicat în picioare şi am sărutat-o lung. Se părea că gustul propriului sex îi place. Mă săruta pasional, limba ei explorându-mă atent gura. Apoi şi-a trecut-o peste buzele mele, în jurul lor şi chiar pe bărbie. Simţeam nevoia să o domin pe această fătucă. Să o am într-o manieră hard-core.
– Ţi-a plăcut? Am întrebat-o eu gutural.
– Hm mm, dahaa…
– Ce ai zice să trecem la lucruri mai… serioase?
– Aha-hm…
– Vrei să facem un mic experiment?
– Sigur.
– Bun. Aşează-te în genunchi. Ea s-a supus ascultătoare. Acum, împreunează-ţi mâinile în dreptul feţei. Nu, împreunează mâinile… că atunci când te rogi. Foarte bine. Acum, încearcă să îţi lipeşti coatele. Perfect. Lasă-te puţin de tot pe spate. Excelent. În poziţia asta îşi ţinea sânii foarte apropiaţi, expunandu-mi-i în toată splendoarea lor. Am căutat primprejur şi ochii mi-au căzut pe o chingă de greutăţi. Am luat-o şi i-am legat mâinile cum erau. M-am apropiat de ea şi mi-am pus penisul pe pieptul ei. Apoi, l-am ridicat puţin până la nivelul buzelor. S-a aplecat puţin şi l-a luat între buze.
– Încearcă să stai cuminte, ok? Îţi spun eu când trebuie să faci ceva. A încercat să răspundă, dar i-am pus un deget pe buze. Cu capul astfel umezit, am început să-mi frec mădularul de sfârcul ei stâng, care s-a întărit imediat.

Din totdeauna am fost atras enorm de sânii femeilor. Sunt, dacă vreţi, ca un fetiş. Frecarea în sine nu era foarte confortabilă, dar la nivel psihologic… mă făcea să fiu în transă. Sfârcul ei întărit pe capul penisului meu era un deliciu. Am început să gem, simţeam cum tensiunea sexuală creşte. Dar, nu era îndeajuns. Voiam să îmi înfig penisul între sânii aceia frumoşi. Să simt cum moliciunea şi căldura lor mă înconjoară, mă strânge. Voiam să văd cum capul penisului apare şi dispare dintre ei.

M-am apropiat şi mai mult şi mi-am pus mâinile pe ambii sâni. Apoi, printr-o mişcare din bazin am început să intru între ei. Era o senzaţie unică. Transpiraţia făcea că mădularul meu să alunece fără nici o problemă. Era ca şi când ai penetra un vagin strâmt, dar totuşi moale, că din gelatină. Am început să mă mişc din ce în ce mai rapid şi să strâng sânii bietei fete din ce în ce mai tare. În acel moment nu mai conta nimic. M-a desprinsesem de lume, de absolut orice. Tot ce simţeam era acea senzaţie nemaipomenită, tot ce voiam era să ţină o veşnicie. Simţeam cum penisul meu era frecat pe toată lungimea lui, cum se decalotează când iese în partea superioară a pieptului, cum se lovesc testiculele de stern.

Era uimitor. Nu mai ţineam cont de nimic. Îmi mişcam bazinul ca un apucat. În cele din urmă am simţit cum mă încălzesc tot, cum urcă tensiunea de la baza penisului. Am strâns-o şi mai tare, i-am lipit penisul cu putere de piept, apoi a urmat o contracţie în gol şi jet după jet de spermă ce ţâşnea din capul decalotat, stropind-o pe gât, pe sâni şi chiar pe bărbie. Mi-am dat seama că ţipăm, că la fiecare jet o trăgeam mai tare în penisul meu care erupea de-a dreptul.

După ce s-a terminat totul, mi-a fost ruşine de mine. Mă simţeam puţin cam prost. Pieptul ei era năclăit de spermă, iar pe sâni şi pe coaste îi apăruseră câteva vânătăi. I-am dezlegat mâinile şi i-am spus că… îmi pare rău că am depăşit puţin limita. Ea şi-a încolăcit braţele în jurul gâtului meu, m-a sărutat şi mi-a zis că i-a plăcut enorm. Că după al doilea orgasm se simţea cam… obosită, dar că acum… re din nou (şi a făcut o pauză să mă sărute) super (şi m-a pupat iar) excitată.

M-am uitat la ea puţin neîncrezător. Mi-a mărturisit că şi-a dorit mereu să fie futută tare. Ete domne adolescentele de astăzi. Şi când mă gândesc că prietena mea din liceu voia lumânărele şi trandafiri…
– Foarte bine atunci (am zis eu în timp ce îi culegeam cu degetul o dâră de spermă de pe piept) hai să trecem (şi i-am dus degetul între buze) la „futut” tare.
– Aha-hm.
– Ia zi, eşti o fată rea?
– Daaaa…
– Şi vrei să faci sex ca o fată rea?
– Daaaa…
– Bine. Ia-ţi chiloţii pe tine.

S-a dus până în colţul camerei şi a luat minusculii bichini roz şi şi-a pus. Eu, între timp, căutam nişte sfoară. În cele din urmă am găsit într-un sertar.
– Du-te în faţa aparatului ăluia. Urcă-te pe bara aia de jos. Aia cu burete pe ea. De fapt, pune-te în genunchi pe ea.

M-am dus în spatele ei şi am aşezat-o. I-am legat mâinile deasupra capului, depărtate una de cealaltă. Apoi i-am depărtat şi picioarele şi am observat că chiloţii se prindeau lateral cu nişte funde. Dacă desfăceai fundele, cădeau şi chiloţii; lucru care mi-a dat o idee.

Am ridicat puţin bară de la picioare, astfel încât genunchii erau flexaţi iar fundul împins în faţă. Era o poziţie excelentă. I-am legat şi picioarele ca să fiu sigur că nu se poate mişca. Apoi m-am urcat pe bancheta din faţa ei şi am prins-o de cap ghidând-o în jos până când buzele ei atingeau penisul meu erect. Am împins uşor din bazin şi ea a deschis buzele. O ţineam puternic de cap, nelăsând-o să facă nici o mişcare. Felaţia era impusă de mine, eu intram şi ieşeam din gura ei. Practic eu o futeam în gură aşa cum voiam eu.

Îmi impusesem un ritm lent, dar profund. Penetrarea era din ce în ce mai adâncă pe măsură ce Cristina se obişnuia cu senzaţia şi îşi relaxa muşchii gâtului. După câteva minute deja reuşea să îl ia pe tot în gură.

I-am spus să-şi lase limba moale, iar, pe cât posibil, când intrăm să preseze pe cap doar cu partea din faţă, adică cu vârful. Trebuie să recunosc că învaţă repede. Ajunsesem să mă lovesc violent cu testiculele de bărbia ei. Mă apropiam de ultima fază. Eram în acea stare când ştii că se apropie orgasmul. Când începi să-ţi pierzi din control, acţionând mai mult din instinct. Simţeam cum muşchii pelvieni se încordează, cum toată fiinţa mea se concentrează asupra plăcerii. Deja nu mai simţeam nici oboseală musculară, nici durerea pricinuită de poziţia relativ incomodă, nu îmi mai simţeam practic nici corpul, decât acea zonă care se încălzea şi se pregătea de explozie.

În momentul acela putea să intre oricine, nu îmi pasă nici cât negru sub unghii. Ştiam că se apropie, tot ce îmi doream era să nu intervină nimic, să nu se schimbe poziţia nici cu 2 milimetri, să nu încetinesc ritmul. Eram pe ultima sută de metri. Am simţit prima contracţie şi am ieşit brusc cu un sunet de sticlă destupată. Mi-am încordat tare muşchii de la baza penisului şi am aşteptat să treacă senzaţia de iminenta ejaculare. Ştiam că după a doua e îmi va trebui timp să mă repun în funcţiune şi încă nu o penetrasem vaginal.

Ea s-a uitat la mine puţin surprinsă neînţelegând de ce m-am oprit. M-am aplecat şi am sărutat-o pe vârful nasului. – Credeai că scapi aşa uşor? Hm mm? A vrut să spună ceva dar i-am pus mâna pe gură. Şhhhh, nu zi nimic. M-am dat jos şi m-am dus să beau nişte apă. Îmi simţeam gâtul extrem de uscat.

Această scurtă mişcare m-a mai detensionat puţin. M-am întors şi i-am dus sticlă la buze. Îmi închipuiam că şi ei îi este sete. A băut cu nesaţ. Îmi plăcea cum stătea aşa legată, cu mâinile şi picioarele formând un X; dar mai ales îmi plăcea funduleţul ăla obraznic împins în spate, invitându-mă parcă să-l posed.

Am pus sticlă înapoi pe masă şi m-am dus în spatele ei. O priveam cu atenţie, admirând-o în linişte. Stătea puţin arcuită, iar părul lung îi cădea pe spate. Am coborât încet cu privirea până în locul în care bichinii îi acopereau zona genitală. Am avut o mică surpriză văzând acea mică pată de umezeală. „Va să zică i-a plăcut. Foarte bine.”. Iar cu voce tare: – Hopa, se pare că cineva… încă mai are chef de nebunii.
– Mda… mâna mea a lovit-o scurt peste fese, scoţându-i un geamăt.
– Ţi-am spus să nu vorbeşti, curvă mică. Să deschizi gură doar când îţi dau eu voie, ai înţeles?
– Da… şi o altă palmă şi un geamăt au răsunat în încăpere.
– Mă, dar greu pricepi. Va trebui să-ţi astup cumva gura aia păcătoasă.

Am prins de fundele laterale care îi ţineau chiloţii şi aceştia au căzut. I-am luat, i-am făcut cocoloş şi i-am îndesat în gură. Aşa, acum poţi să ţipi cât vrei. Ia zi, îţi place propriul tău gust? A dat încet din cap. Foarte bine. Mi-am luat penisul în mână şi m-am apropiat de faţa ei. S-a uitat la mine puţin surprinsă neînţelegând probabil intenţia mea. Se gândea cum oare am de gând să îl mai bag şi pe ăla. I-am zâmbit şi am început să-mi frec capul de obrajii ei. Apoi de buze, de gât. Îi întindeam picătură de pre sperma pe toată faţa.

După ce am fost mulţumit de rezultat, am început să o lovesc cu penisul peste obraji.
– Ia zi (bang peste obrazul drept) asta (peste cel stâng) îţi (pe dreptul) mai place (pe stângul)? A dat din cap că da. Am continuat să o lovesc până ce a început să se înroşească. Voiam să o domin, dar nu să o rănesc în vreun fel. Dorinţa mea era să o excit cât mai tare, să o fac să mă dorească în ea cu disperare, şi nu să mă urască din tot sufletul, aşa că m-am oprit gâfâind.

Mi-am umezit din nou extremitatea mădularului şi am început să îi scriu pe piept cu propria-i saliva. După fiecare literă mă opream şi îmi înmuiam până. Ca un adevărat scriitor medieval. AM tras-o de păr dându-i capul pe spate şi prefăcându-mă că îmi admir operă de artă de pe sânii ei. Am oftat satisfăcut de ceea ce cică vedeam (deşi acei sâni ofereau o privelişte superbă) şi i-am dat drumul la păr. M-am dus din nou în spatele ei şi am observat că tratamentul chiar dăduse roade. Vaginul ei strălucea de secreţiile scurse din abundenţă. I-am pus mâinile pe fese depărtându-ne mult.

Apoi, fără nici un gest pregătitor, am penetrat-o violent. Dacă nu ar fi avut chiloţii în gură, cred că ar fi trezit jumătate din cartier. Eu nu sunt sigur că nu am ţipat când m-am afundat cu putere în ea. Era foarte strâmta, iar lubrifierea din plin m-a făcut să intru fără probleme. Ce am simţit… a fost ceva ce îmi e greu să descriu. Am simţit impactul, apoi o mică împotrivire la intrare. APoi o alunecare lungă. AM simţit cum muşchii ei se încordează în jurul penisului meu, dar în ciuda forţei cu care mă strângea, datorită vitezei cu care am împins şi lubrifierii am alunecat până la capăt.

Şi acum tresar când îmi amintesc acea senzaţie de strânsoare. De fierbinţeală udă care cedează, prin care penisul meu străpunge cu forţa. Totul nu a durat decât o secundă, dar mie mi s-a părut că a fost enorm. Acel moment, acea senzaţie cred că este motivul pentru care toţi bărbaţii trăiesc. Psihologic vorbind a fost o chestie de masculinitate perfectă. De dominare, de triumf. O demonstraţie de forţă.

Însă toate acestea le gândesc acum, atunci eram încremenit în ea. Simţeam încă mici contracţii vaginale care mă strângeau şi mai tare. Ea aproape că se smulsese din legături împingându-se cu fundul în mine. Acum respirăm amândoi sacadat. Am prins-o de sâni şi am muşcat-o de lobul urechii. Voiam să mă asigur că totul este bine, că nu o rănisem în vreun fel. Nu puteam să îi spun toate astea, nu acum. Trebuia să-mi joc rolul până la capăt.

În timp ce o strângeam cu dinţii de ureche, i-am şoptit:
– Ce zici, te ţine să mai încercăm odată? A scuturat din cap energic în semn de aprobare. Am râs excitat. Am început să mă joc cu sfârcurile ei. Am muşcat-o de locul unde se întâlneşte gâtul cu umărul. Mi-am coborât încet mâna pe abdomenul ei, şi m-am oprit în zona pubiană. Era proaspăt epilata, iar pielea era catifelată la atingere. Am coborât un deget până la baza penisului meu care era adânc înfipt în ea şi am lubrifiat bine buricul acestuia. Apoi am urcat şi am început să-i masez clitorisul. Cu cealaltă mână continuăm să îi masez sfârcurile care erau tari ca piatra. I-am prins tot sânul stâng în palmă şi l-am strâns încet dar ferm.

Am început să mă mişc lent afară din ea. Apoi, tot lent, să intru din nou. Fără să vreau numărăm în gând ca un metronom setat pe 60 bpm: 1… 2… 3… 4… 5… 6… 7… 8… şi intrăm. 1… 2… 3… 4… 5… 6… 7… 8… La fiecare număr mâna mea dreaptă urcă pe clitoris, iar stânga desena câte un cerculeţ pe sfârc. Făceam totul lent, straniu de tandru pentru decorul şi condiţiile în care se desfăşura această scenă. Cred că la nivel de subconştient încercam să mă scuz pentru atitudinea brutală, vrând să îi arăt că pot fi şi atent cu ea. Adevărul e că puştoaica îmi era chiar dragă. Ţineam la ea, simţeam un fel de legătură romantică.

Trecusem de la starea de dorinţa dominatoare, la cea de dorinţa protectoare. Voiam să îi arăt afecţiune. Să o mângâi, să o dezmierd. Voiam să o sărut, să îi şoptesc cuvinte calde.


Scriu fantezii erotice de foarte mult timp. Este forma mea de expresie artistică. Modul meu de a trece peste nemulţumirile cotidiene. Ăsta sunt eu.

Dacă îţi plac fanteziile şi poveştile erotice, de ce nu te abonezi? O poţi face prin e-mail, sau să dai like paginii de Facebook.

[blog_subscription_form title=”Rămâi la curent cu ultimele fantezii erotice publicate” title_following=”Se pare că eşti la curent cu ultimele fantezii erotice publicate. Orgasmic!” subscribe_text=”Adaugă adresa ta de e-mail ca să primeşti fanteziile erotice direct la tine în inbox” subscribe_button=”Mă abonez”]

Şi, mă interesează sincer ce crezi. Lasă un comentariu sau contactează-mă. Eu am multe poveşti. Poate pot scrie una în care să te regăseşti şi tu.

5/5 - (2 votes)

5 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.