Notice: Funcția wp_add_inline_script a fost apelată incorect. Nu trece etichetele <script> la wp_add_inline_script(). Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 4.5.0.) in /home/beindepe/public_html/povestisifanteziierotice.ro/wp-includes/functions.php on line 5905
De la lacrimi la sex | Poveşti Erotice | Fantezii sex | Poveşti şi Fantezii Erotice

De la lacrimi la sex | Poveşti Erotice | Fantezii sex

Din punct de vedere sexual, cel mai mare avantaj al unei relaţii stabile este frecvenţa. Apoi stabilitatea. După care este evoluţia. Mie mi se pare că este mult mai uşor să construieşti cu cineva, decât să o iei de la capăt de fiecare dată. Adică, ai aflat ce îi place, ea ştie ce îţi place, hai să încercăm ceva nou.

Nu mai ai sentimentul ăla de mers pe sârmă, nu îţi mai trec gânduri ca „Şi oare… ce o să creadă dacă…?”. Ceea ce mie îmi place pentru că uşor uşor pot împinge lucrurile spre nonconformist, extravagant, scandalos. Ceea ce înseamnă că din creieraşul ăla mic şi bolnav al meu răsar fantezii care brusc se pot transforma în realitate. Doar că, trebuie puţină răbdare.

Răbdare îţi trebuie şi când ea plânge, şi nu ştii de ce, când ea ţipă, şi nu ştii exact de ce, când nu vorbeşte cu tine, şi, din nou, nu ai habar de ce. Răbdare, răbdare, răbdare.

Ne certasem iar. De data asta chiar nu mai ştiu de ce. După accidentul de maşină lucrurile sunt puţin mai complicate. Nu pentru că s-ar fi produs o ruptură între noi – din potrivă, asta ne-a apropiat, doar că amândoi suntem puţin mai imprevizibili şi uneori eşti cu moralul la pământ.

Stăteam în pat. Am plâns amândoi. Ştiu doar că ne agăţam unul de celălalt ca de o plută de salvare. Eram transpiraţi, plini de lacrimi şi nu ne mai găseam cuvintele. Eu mă simţeam pustiu. Scăpasem de o povară sufletească şi mă puteam concentra din nou la lucrurile frumoase care se petrec între noi. Eram strivit sufleteşte înainte, iar acum eram strivit de doi sâni frumoşi.

Trecerea, vă jur, a fost bruscă: acum plângeam, acum eram conştient de un trup cald şi îmbietor lipit de al meu, cald, mirosind a sex şi lacrimi.

Eram pustiu, dar mă umpleam rapid pe toate pistele senzoriale. Am perceput-o atunci ca pe ce era cu adevărat: o femeie frumoasă.

Stăteam amândoi întinşi în pat, cu jaluzelele trase şi cu pătura peste noi. Sonja era îmbrâcată într-o rochiţă de noapte foarte vaporoasă. Materialul satinat i se lipea de piele, în timp ce danteluţa de pe piept mai mult descoperea decât ascundea.

Cămăşuţa mergea în jos puţin sub fund, lăsând picioarele lungi şi frumoase pradă privirii şi mângâielilor.

Mi-am lipit faţa de pieptul ei şi m-am îmbătat cu senzaţia sânilor catifelaţi care îmi striveau buzele şi îmi gâdilau pleoapele. Mai mult, voiam mai mult. Voiam să mă îngrop în ei, să mă pierd, să mă sufoc şi să fiu zdrobit de ei.

Am tras decolteul mai jos şi am gâdilat-o cu genele. Buzele mele sărutau disperate, căutau flâmânde sfârcurile mici şi tari. M-am înpins în ea. S-a lipit de mine. Am atins cu vârful limbii o aoreolă încreţită de excitare. Am muşcat. A gemut. Am supt din sânul micuţ până când gura mi-a fost plină. Mai mult, voiam mai mult.

Cu mâinile pe spatele ei, am înpins-o în gura mea flămândă. Am muşcat din nou mai tare, fixând sfârcul între dinţi. Tremuram. Lingeam cu nesăţ bulbul de carne trezit la viaţă. Mă durea peste tot, trebuia să o am.

M-am desprins cu greu, gâfâind. Pătura de pe noi devenise o povară. Transpirasem amândoi atât de mult că aşternutul deja se îmbibase. Mirosea a sex. O luasem razna.

Am aruncat pătura de pe noi şi i-am tras rochiţa sus peste cap. Mi-am reluat atacul asupra gâtului şi sânilor. Mâna liberă îşi făcea loc spre triunghiul de dantelă dintre picioarele ei. Ud. Fierbinte. Alunecos. Nevoie.

Am prins clitorisul între arătător şi index şi i-am acoperit muntele lui Venus cu restul palmei. Sus-jos. Sus-jos. Sus-jos. Presiune, alunecare, strângere.

Sus-jos. Sus-jos. Sus-jos. Erecţia mea lipită de coapsa ei, pulsând în ritm cu mişcările ei necontrolate.

Sus-jos. Sus-jos. Sus-jos. Degetele mi se năclăiseră de sucurile ei. Aş fi vrut să iau mâna de acolo şi să le gust. Mirosul proaspăt de mosc mă înebuneşte de-a dreptul. Am muşcat la întâmplare, saliva evaporându-se într-un ritm alert.

Sus-jos. Sus-jos. Sus-jos. Picioarele i s-au apropiat şi a gemut odată. Îmi simţeam mâna prins-o ca într-o menghină de catifea. Începusem la rândul meu să mă frec de coapsa ei. Îmi simţeam boxerii umezi la rândul meu.

Sus-jos. Sus-jos. Sus-jos. Degetele mele pistonau şi striveau biluţa mică de plăcere. Eram într-o stare euforică. Gata să ejaculez în chiloţi de excitare. Ascultam ritmul sacadat al cântecului ei de plăcere. Îmi doream să ţipe mai tare, mult mai tare. Îmi doream să urle că mă vrea.

Sus-jos. Sus-jos. Sus-jos. Mâna ei a prins-o pe a mea şi m-a oprit. Am rămas acolo, cu palma lipită de ea, cu degetele strângând.

„Te iubesc”, i-am spus. „Te iubesc mult”.
„Şi eu te iubesc”.
„Crezi că mai rezişti puţin”?

Am întrebat-o eu.

Erau primele cuvinte pe care le rosteam. Vocea îmi era răguşită şi suna puţin străină.

„Haide să vedem”, mi-a răspuns ea pe un ton cât se poate de pervers.

M-am ridicat de lângă ea şi am scăpat rapid de chiloţii amândurora. Îngenunchiat între picioarele ei, m-am oprit cât să potrivesc penisul şi am împins.

Am întrat fără probleme. M-a primit uşor cu un tremur din tot corpul.

„Te deranjează”? Am întrebat
„Nu”. Mi-a răspuns ea.
„Îţi place”?
„Da. mult”.

M-am aplecat să o sărut. Aveam buzele la fel de uscate amândoi. Cu palmele pe spatele ei, am început să mă mişc.

Am împins până la capăt. Odată şi încă odată. M-am oprit. Eram mult prea excitat. Înăuntrul ei, penisul meu se mărise şi se dilatase aproape dureros de mult.

„Eşti bine”? M-a întrebat ea.
„Da. Doar că sunt mult prea excitat”.
„Şi ce dacă”?

Nu prea am ştiut ce să răspund. Ea s-a mişcat sub mine şi m-a sărutat apăsat Dădea din fund în sus şi în jos, făcând ca penisul meu să se afunde mult în muşchii ce îl strângeau, curbându-se uşor în unghiuri atipice. Era ucigător de bine.

Am început să mă mişc la unison cu ea. Cu buzele lipite, ne-am agăţat unul de celălalt şi valsul nostru s-a transformat într-un tango dezlănţuit şi fără reguli.

I-am ridicat picioarele pe umerii mei şi am pierdut şirul. Pompam haotic, violent, agresiv. Ştiam că vreau să termin. Să uit de mine într-o explozie orgasmică. Să o simt a mea. Să îmi reconfirm că o am, că totul o să fie bine, că nimic nu s-a schimbat.

Am ştiut că o să ejaculez. Fiecare mişcare în ea îmi trimitea fiori prin tot corpul. În mod normal, m-aş fi oprit să mă liniştesc, dar atunci aveam mult prea mare nevoie de ea, de trupul ei, de căldura şi de moliciunea ei.

Am ţipat odată cu primul jet care se revărsa din mine în ea. Am icnit spasmodic cu celelalte. Vigoarea se scurgea din mine cu fiecare picătură de lichid seminal.

Când ultimul strop mi-a părăsit corpul, m-am prăbuşit peste ea gâfâind.

„Te iubesc”, i-am spus atunci. „Te iubesc mult”.


Va urma

9 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.