Dezlanţuiţi de Crăciun | Poveşti porno

Primul Crăciun împreună. Primul concediu în doi. Pentru prima dată refugiaţi în altă ţară. Primele momente singuri, de când am ajuns aici. Primele momente de nebunie.

Uşa s-a închis în spatele surorii mele. Am luat-o pe Sonja în braţe. Pe când motorul maşinii se îndepărta zgomotos de noi, o şi lipisem de perete, sărutând-o pe buze şi gât. Aşteptam clipa asta de mult, de prea mult timp. „eşti nebun”, mi-a spus printre sărutări. „Da, sunt. Habar nu ai cât de nebun pot fi”, i-am răspuns eu prinzând-o cu ambele mâini de sâni , strângând şi răsucind.

Afară ploua mărunt, picăturile de abia se auzeau când se zdrobeau de geamul închis. Am tras-o pe Sonja după mine în living şi am împins-o spre canapea.

„Ce vrei să faci”? M-a întrebat ea, prăbuşindu-se cu picioarele în sus.
„Crede-mă, o să afli”. I-am spus eu, întinzându-mă deasupra ei.

Zilele în care am dormit împreună, lipiţi unul de altul, dar neputând să facem nimic din cauza prezenţei permanente a celorlalţi, sădiseră în mine o dorinţă aproape criminală. Mă durea peste tot, nu prea îmi păsa de nimic.

Nu ştiam cât timp avem la dispoziţie, aşa că nu aveam de gând să irosesc nici o clipă. Mi-am strecurat mâinile pe sub bluza ei şi am muşcat-o de gât. Sonja mi-a răspuns încolăcindu-şi picioarele în jurul taliei mele. Ameţiţi şi gâfâind, ne frecam unul de celălalt ca apucaţii, scorcând senzaţii prin haine.

„Te vreau”, i-am spus, punându-mi palma peste pubisul ei. „Vreau să fac dragoste cu tine, să te muşc, să te sărut, să te mănânc cu totul. Iar, la sfârşit, să îmi devorez premiul. Desertul de aici”.

Am apăsat cu vârful degetelor pe zona în care ar fi trebuit să fie clitorisul,ciupind şi făcând mişcări circulare.

„Dar, până atunci, trebuie să rezolvăm ceva”.

M-am ridicat de pe canapea.

„Ce vrei să faci”? M-a întrebat ea imediat.

„Să rezolv o mică problemă”.

Din doi paşi mari am ajuns la geam şi am prins manivela ca să las în jos jaluzelele exterioare. În cameră se lăsa întunericul cu fiecare rotaţie completă. Când am terminat, camera era scufundată în penunmbră.

M-am întors la Sonja şi am tras-o în sus. Fără să mai pierd timpul, i-am scos bluza peste cap şi am împins-o la loc pe spate. Chiloţii au zburat şi ei cu tot cu pantaloni undeva prin cameră, urmaţi la scurt timp de hainele mele aproximativ în acelaşi loc.

Goi amândoi acum, ne-am lipit unul de celălalt, căutând să ne găsim ritmul nostru obişnuit.

Am atins-o din nou între picioare. Era fierbinte şi udă. Am vrut să o pătrund. M-am răzgândit. M-am ridicat şi am tras-o şi pe ea după mine.

„Ce vrei să faci”? M-a întrebat din nou nedumerită.

Am împins-o spre barul ce delimita bucătăria de living.

„Urcă-te pe el”. Aproape că i-am ordonat.

„Cum”?

„Cu fundul pe blat”.

Am ajutat-o să se aşeze şi m-am asigurat că nu are cum să cadă. Sprijinită de frigiderul din spatele ei, picioarele i se balansau la câţiva zeci de centimetrii de sol.

Am sărutat-o pe abdomen şi apoi pe interiorul coapselor. Mirosea a piele fierbinte, a sare şi transpiraţie curată.

I-am prins labiile între buze şi le-am supt flămând, ronţăind încet marginile lor, plimbând vârful limbii pe toată lungimea lor.

Am tras-o mai aproape. Mi-am lipit faţa de vaginul ei suculent. Am inspirat mirosul lui, simţind cum tremur de anticipaţie. Aveam o erecţie dureroasă, ce îmi pulsa liberă cu fiecare contracţie involuntară a muşchilor Kegel.

Am atacat direct clitorisul cu limba, lingând de sus în jos micul bulbişor. Încă de când am ajuns în chiloţii Sonjei eram fascinat de dimensiunile reduse ale acestuia. Cu mâinile pe fundul ei, am tras-o spre mine, spre gura mea flămândă, spre buzele mele avide de sucurile ei.

Sonja s-a prins cu ambele mâini de părul meu, ghidându-mă şi stabilind ritmul. Gemea şi se svârcolea, strângând în pumn părul meu lung.

Am mişcat mâinile pe fesele ei încât să ajung cu buricele degetelor pe rozeta moale şi caldă a fondului ei. Ador senzaţia pe care mi-o oferă când se strânge şi se relaxează, ţesutul fin parcă mă invită de fiecare dată să apăs puţin mai mult, să explorez puţin mai mult; promisiunea unor strângeri viguroase, centru de expresie a valurilor de plăcere.

Limba mea nu contenea să se mişte, lovind ritmic punctele pe care le ştiam atât de bine. Pe faţa mea se scurgeau răuleţe de lichid, oprindu-se într-o băltiţă ce se tot lărgea pe suprafaţa de marmură a barului.

Sonja m-a oprit gâfâind.

„Nu mai pot”, mi-a spus, „zona este atât de sensibilă că mă deranjează”.

„OK, iubita mea”, i-am spus în timp ce o ajutam să se dea jos. „Atunci, hai să facem o pauza”.

„Da”, mi-a răspuns ea, „Dar nu de tot”.

A venit rândul ei să mă împingă pe un fotoliu jos din burete.

S-a urcat deasupra mea şi mi-a prins mâinile deasupra capului. „Trebuie să stai cuminte”, a şoptit cu buzele lipite de gâtul meu.

„Nu promit”, am spus eu gâfâind.

„Atunci nu primeşti nimic”, mi-a spus ea serioasă.

Ştiam că nu este adevărat, dar jocul ăsta îmi plăcea. Nu am mai zis nimic. Ea mi-a dat drumul la mâini, dar eu am continuat să le ţin deasupra capului, ca şi când ar fi fost legate.

Şi-a pus sânii pe faţa mea şi a apăsat, aproape sufocându-mă. Când simţeam că nu mai am aer, i-a ridicat puţin şi a început să mă pleznească peste faţă cu ei. Mă simţeam pierdut şi în extaz. Sfârcurile întărite mi se plimbau pe buze, pe obraji,peste pleoape şi frunte. Carnea moale mă asalta de peste tot, mă sufoca, mă mângâia, mă lovea şi mă scufundam cu totul în ea.

S-a tras mai jos,atingându-mă cu ei pe piept şi pe burtă. În urma lor, dâre dăre de salivă lăsau senzaţii de rece pe pielea mea înfierbântată.

Mi-am dat capul pe spate şi am gemut. Şi-a prins sânii în palme şi i-a impins în jurul penisului meu. Am gemut iar. Şocuri electrice mi-au traversat şira spinării şi s-au transformat în mişcări necontrolate ale muşchilor.

Am înpins din bazin. Capul vineţiu şi-a făcut apariţia între cele două globuri albe, desenând pe ele modele abstracte de lichid preseminal.

„Ia uite”, a spus ea, „face prostii”.

Am îngăimat ceva, continuând să împing penisul spre faţa ei. L-a cuprins cu buzele şi l-a lins rapid de jur împrejur. Eram deja o masă amorfă pe cale de a se dezintegra cu totul de plăcere. Am continuat doar să împing adânc şi mai adânc în gura ei, arzând şi vrând să mă scufund cu totul în ea.

Sonja a tuşit şi s-a oprit să tragă o gură de aer.

„E mare rău”, a spus, lingând uşor dinspre testicole spre vârf. „Îmi place senzaţia când se măreşte în gura mea, dar mă sufocă”.

Am renunţat în a îmi mai ţine mâinile deasupra capului, şi am prins-o de păr. Voiam să mă întorc în căldura aducătoare de plăcere. Voiam doar să o ţin şi să mă mişc eu în gura ei. Cu mâinile adânc în şuviţele ei libere, am împins odată şi încă odată. Am smucit capul ei în sus şi în jos, în sincron cu mişcările mele de bazin. Odată şi încă odată. Mai repede, mai adânc. Am tras-o afară de tot şi am îndesat-o încă odată în gura ei atât de minunată.

Nu ştiu cât am continuat aşa. Cert este că eu îmi doream să nu se termine niciodată. M-am oprit însă, simţind că îmi vine să ejaculez. Am tras-o în sus pe Sonja şi am sărutat-o pe buze. Avea lacrimi în ochi şi îi curgea nasul.

„Eşti OK”? Am întrebat-o eu.

„Da, doar că uneori pur şi simplu nu pot să respir”.

„Ştii foarte bine că poţi să îmi zici oricând să mă opresc”.

„Da, doar că în momentele alea nu sunt neapărat raţională”.

„Te iubesc”, am întrerupt-o eu. „Te iubesc mult”.

Ne-am sărutat. Am mângâiat-o pe spate şi am continuat:

„Şi, pentru că te iubesc, nu am terminat cu tine”.

Am înpins-o pe covor înainte ca Sonja să mai poată spune ceva. Cu mine deasupra, am pătruns-o uşor şi fără probleme din prima.

„Vreau să te iubesc tare, tare şi adânc”. I-am prins părul în pumn şi i-am tras capul pe spate.

„Vreau să te am, Sonja, să te am până când simt că nu mai pot. Şi, când nu mai pot, să te am din nou şi din nou”.

M-am înpins în ea până la capăt umplând-o şi făcând-o să ţipe.

„Îţi place”? Am întrebat-o eu

„Da”, a şoptit ea.

„Îţi place să o simţi tare în tine”?

„Da”!

„Atunci, iubita mea, pregăteşte-te să o ai pe toată. Până la capăt. Doar a ta”.

„Daaa”!

Fiecare silabă era accentuată de o penetrare lungă şi bruscă. Discursul meu era o înşiruire de mişcări haotice şi dezordonate. Odată ce am terminat de vorbit, mi-am reglat suflul şi am prinso pe Sonja de bazin şi am început să o posed ca un apucat. Plescăituri ritmice şi puternice acompaniau strigătele noastre de plăcere. Stropi de transpiraţie si secreţii vaginale se amestecau şi pleoscăiau pentru a se alătura sinfoniei erotice şi carnale. Ne-am rostogolit şi Sonja m-a încălecat.

„Hai iubita mea, călăreşte-mă”!

A început să salte nebuneşte. Părul ei lung descria forme ciudate în aer. S-a lăsat mult pe spate, făcând că penisul meu să o pătrundă într-un unghi ascuţit şi aproape dureros. Am lovit-o peste sâni cu o palmă, în timp ce cealaltă îi frământa fesele.

„Hai iubita mea, doar atât poţi”? Am întărâtat-o eu, ridicându-mă să îi muşc sânii.

Nu ştiu de unde a găsit energia să se avânte într-un rit şi mai îndrăcit. Gura mea de abia putea să se agaţe de sfârcurile care se fluturau nebune în sus şi în jos, la stânga şi la dreapta. Am găsit din nou gaura fundului şi de data asta am împins un deget ceva mai mult.

Am agăţat un sân cu dinţii şi am strâns. Sonja a ţipat şi s-a contractat puternic. Eu eram aproape să termin. „Da, da, da, da”, îngâimam odată cu ea. A ţipat. Am simţit-o cum îşi dă drumul. M-am înpins în ea şi am strâns-o în braţe ca într-o menghină. A tresăltat în braţele mele încă de câteva ori şi apoi am căzut cu totul pe jos.

Am lăsat-o să se calmeze puţin, şi am sărutat-o.

„Eşti bine”? Am întrebat-o.

„Da”, mi-a răspuns ea gâfâind.

„Mai rezişti”? Am spus eu

„De ce, încă mai ai chef de prostii”?

„Eu? Tot timpul”.

„Pe bune”?

„Nu ţi se pare că este evident? Simţi cumva ceva moale în tine”?

„Eşti nebun”?

„Cam da. Întrebarea este: mai rezişti”?

„Nu vrei să luăm o pauză”?

„Nu ştiu cât timp mai avem, deci nu”.

„Ok”, a spus ea, prelungindu-l pe o.

„Ridică-te”, i-am spus eu.

M-a ascultat, ridicându-se uşor de pe mine.

Eu am prins-o de braţ şi am condus-o spre trepte.

„Ce vrei să faci”? M-a întrebat ea curioasă.

„Vreau să urci”. A făcut câţiva paşi după care am oprit-o. Am înpins-o în faţă, poziţionând-o în patru labe pe scări.

„Sigur mai rezişti”? Am întrebat-o eu încălecând-o pe la spate.

„Hai să vedem”.

Mi-am potrivit penisul în crăpătura ei suculentă şi am înpins. Mulţumesc naturii pentru lubrifiant pentru că este atât de strâmptă, că uneori am împresia că Sonja mea este o permanentă virgină.

Odată întrat cu totul, mi-am lipit buzele de ceafa ei şi, cu mâinile pe sâni, am început să o pompez din nou. Era o cursă. Era un maraton de plăcere în care mi-am dat frâu liber senzaţiilor şi dorinţei. Voiam să ejaculez, voiam să o umplu pe Sonja a mea. Voiam cu disperare să explodez în ea şi să mă stoarcă cu totul.

Testicolele mele mă dureau când se loveau de fundul ei bombat şi tare, dar împingeam ca un nebun. Sonja dădea din fund, mă contra, ţipa şi tremura. Eu o muşcam de ceafă, îi frământam sânii şi mă afundam în ea. Împreună ne ciocneam corpurile ca doi nebuni, ne chinuiam şi ne iubeam.

Am trăit din nou senzaţia stranie a îngustării realităţii. Totul se limita la aici, acum, noi, vreau. Am simţit că o să termin. Nu mai exista nimic decât dorinţa arzătoare să termin. Oboseala, raţiunea, totul s-au şters, era doar Sonja, doar eu, doar o gaură fierbinte şi un penis ce mi se părea că tot creşte. „Încă puţin, încă puţin, acum, acum, acum trebuie să ţâşnească”.

Şi, deodată, am urlat. Jet după jet m-au traversat din vârful degetelor şi creştetul capului şi s-au scurs în Sonja, acompaniat de gemetele mele animalice.

Am încetinit. Brusc penisul mă ustura. Brusc oboseala s-a întors şi corpul meu s-a transformat într-o gumă de mestecat pe care aiuitat-o două ore în gură.

M-am prăbuşit pe trepte lângă Sonja aproape înconştient, şoptind spasmotic „Te iubesc”.

4.7/5 - (3 votes)

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.