Scrie Fantezia ta Erotică

Îţi plac fanteziile erotice? Ai idei? Îţi place să scrii? De ce nu publici aici?

Pe bune. Eu îţi ofer spaţiul şi publicul. Tu dai textul şi culegi laurii.

Pentru că de-a lungul timpului am primit idei geniale de la cititorii mei, dar nu am reuşit să le şi aştern pe tastatură, pentru că un singur om nu le poate face pe toate, pentru că cititorii acestui blog au nevoie de mai multe materiale de lectură şi de o varietate mai mare de stiluri şi subiecte, am decis să colaborez cu oameni creativi şi talentaţi.

Te interesează?

Foloseşte formularul de contact şi trimite-mi fantezia ta. Dar, înainte de asta, te rog să citeşti cu atenţie cele câteva cerinţe.:

  • Fără plagiat. Orice text care nu îţi aparţine nu va fi publicat oricât de bun ar fi el.
  • Vreau o fantezie, nu un SMS. Din acest motiv, textele sub 500 de cuvinte cad din prima.
  • Să scriem corect. Nu sunt absurd, înţeleg că o virgulă este o virgulă, iar literele pot fi mâncate din grabă. Dar, dacă trebuie să înroşesc pagina cu corecturi înainte să public, să ştii că nu o să îmi pierd timpul.
  • Prefer conţinutul original. Dacă ai mai publicat fantezia asta şi pe alte siteuri, menţionează asta în mesajul tău. Nu vreau surprize. Dacă găsesc aceeaşi fantezie şi pe alte siteuri şi tu nu mi-ai zis, nu o public. Fără discuţie.
  • Fără plagiat. Am mai spus asta? Serios, asta este cel mai important. O să subliniez încă odată: FĂRĂ PLAGIAT

Sfat bonus:

  • Citeşte ce există deja pe site. Nu este o cerinţă obligatorie, pur şi simplu ar fi bine ca să îţi dai seama ce scriu eu, dacă îţi place ce scriu eu, dacă se merită să pui fantezia ta lângă textele mele. Dacă ţie nu îţi place ce scriu, s-ar putea să nu îţi doreşti o colaborare.

Concluzii:

Dacă ai bifat toate punctele de mai sus şi încă îţi doreşti să scrii pe acest blog, foloseşte formularul de contact. Eu promit să îţi răspund cât de repede posibil.