Notice: Funcția wp_add_inline_script a fost apelată incorect. Nu trece etichetele <script> la wp_add_inline_script(). Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 4.5.0.) in /home/beindepe/public_html/povestisifanteziierotice.ro/wp-includes/functions.php on line 5905
Sex oral la femei: Cum să faci cel mai tare sex oral | Poveşti şi Fantezii Erotice

Sex oral la femei: Cum să faci cel mai tare sex oral

Cel mai scurt drum spre orgasmul unei femei este prin intermediul unui sex oral reuşit. Dacă înveţi cum să faci un cunilingus care îi împrăştie creierii pe pereţi de plăcere, atunci, crede-mă, eşti o perlă rară. Sunt puţini bărbaţii cărora chiar le pasă cu adevărat de plăcerea partenerei; mult mai puţini cei care ştiu să dea limbi ca la carte.

Mi-am propus ca în articolul de faţă să răspund la cele mai frecvente întrebări pe care le-am primit, să ofer câteva sfaturi şi să vorbesc despre cele mai eficiente poziţii şi tehnici pentru sexul oral la femei. Este un subiect vast, de aceea mi-a ieşit un articol destul de lung. Dacă eşti începător(are) şi te pregăteşti să faci cunilingus pentru prima dată, te sfătuiesc să citeşti cu atenţie tot articolul. Poţi să îmi laşi întrebările tale în secţiunea de comentarii şi eu o să fac tot posibilul să te lămuresc. Şi, io, pentru toţi cei versaţi în arta sexului oral, aruncaţi totuşi o privire. Cine ştie ce perlă rară de înţelepciune iese la iveală?

De ce le place femeilor sexul oral

Doar 25% dintre femei ajung constant la orgasm în timpul sexului normal, prin penetrare vaginală.

Băieţi, băgaţi bine la cap chestia asta: doar un sfert dintre femei ajung la orgasm în timpul actului sexual normal, indiferent de cât durează, de dimensiunea penisului bărbatului şi indiferent de ce simte femeia faţă de bărbat sau faţă de relaţie. Cu alte cuvinte, penetrarea vaginală nu este cheia către satisfacţia sexuală a femeii.

Este perfect normal ca femeile să nu aibă orgasm în timpul actului sexual. Majoritatea femeilor au nevoie de stimulare clitoridiană directă pentru a experimenta orgasmul. În timpul raportului sexual(prin penetrare vaginală) stimularea clitorisului este insuficientă, deoarece acesta este situat în afara vaginului şi câţiva centimetri deasupra, sub joncţiunea de sus a labiilor. Penetrarea pur şi simplu nu oferă suficientă stimulare clitorală directă pentru a permite majorităţii femeilor să devină suficient de excitate pentru a atinge climaxul. Aşa că, stai liniştit, nu este nici vina ta, nici vina ei. Este o chestiune pur anatomică.

Şi, sincer acum, ce stimulare este mai plăcută decât o limba moale şi catifelată unde trebuie şi cum trebuie cunoşti tu?

5% dintre femei nu pot avea orgasm.

Sunt o mulţime de cercetări şi studii care explorează sexualitatea feminină. De zeci de ani oamenii de ştiinţă incearcă să descifreze misterul orgasmului la femei. În afară de câteva statistici, nu am avansat cine ştie ce. Cert este un singur lucru: unele femei nu pot ajunge la orgasm, punct.

Nu există sex oral perfect. Nu există o tehnică sau o metodă care să îi aducă garantat un orgasm. În această ecuaţie sunt prea multe variabile şi necunoscute ca să fie descifrate într-o formulă general valabilă. Starea de spirit, ciclul menstrual, stresul, afecţiunile medicale, factura neplătită, toate pot deveni obstacole insurmontabile. Datoria ta ca bărbat este să îi oferi cât mai multă plăcere partenerei şi să o faci să se simtă împlinită ca femeie. Orgasmul este dezirabil, dar nu este totul.

sfaturi pentru un sex oral de calitate

E greu să dai nişte sfaturi general valabile. Cel mai important lucru pe care l-am învăţat la viaţa mea este că ce funcţionează pentru o femeie, poate fi extraordinar de enervant pentru alta. Şi invers.

Cu toate acestea, uite câteva principii după care să te ghidezi.

 1. Nu o face dacă nu îţi place

 2. Şi sunt cât se poate de serios. Dacă nu vrei, nu ai chef sau nu îţi place, nu o face. Nu o face din obligaţie, pentru că o să se prindă. O să dai de dracu dacă te prinde. Nu vrei să dai de dracu cu o femeie, pentru că o să te facă să te simţi mai rău ca dracu. 🙂

  [blog_subscription_form]

 3. Fă-o să se simtă confortabil şi relaxată

 4. Femeile sunt extraordinar de stresate când vine vorba să li se facă sex oral, mai ales la începutul relaţiei. Într-un articol pe Divahair nişte doamne încearcă să ne explice la ce se gândesc în acele momente. Lista este mult mai lungă, dar cele mai frecvente temeri sunt legate de igienă şi aspect.

   

   

  • Faceţi un duş împreună. Profită de ocazie ca să o mângâi cu mişcări lente şi relaxante.
  • Plimbă-ţi palmele pline de spumă pe întreg corpul ei, de la gât la tălpi şi înapoi.
  • Spune-i ce îţi place la ea şi profită de ocazie să o săruţi pe tot corpul.

   

  Tratamentul ăsta, combinat cu apa caldă, sigur o să o relaxeze suficient. Ca să nu mai zic de efectul afrodisiac. Poate fi preludiul perfect.

  Apropo de preludiu, dacă îi faci sex oral pentru prima dată, ai putea să începi chiar de sub duş.

   

  • Lasă apa caldă să curgă pe corpul ei şi apucă-te de treabă.
  • Sărută-i mai întâi zonele sigure, cum ar fi gâtul, umerii, încheieturile şi spatele.
  • Treci apoi la abdomen şi la coapse, zăbovind cu buzele pe pielea ei cât mai mult.
  • Sânii au nevoie de un tratament special, ai grijă să le acorzi suficientă atenţie. Sărută-i peste tot, dar evită pentru moment sfârcurile. Lasă-le pentru desert.

  Foloseşte aceeaşi reţetă şi dacă sunteţi în pat sau oriunde altundeva. Doar asigură-te că stă confortabil, preferabil pe spate, cu picioarele uşor flexate. Mai târziu vei putea să împrovizezi şi în alte poziţii, dar acum haide să facem lucrurile cât mai simple.

 5. Găseşte-ţi o poziţie confortabilă

 6. Întins pe burtă, cu capul sprijinit de coapsa ei, în genunchi la marginea patului, nu contează. Important este să stai confortabil. Capul trebuie să aibă un punct de sprijin, altfel după cinci minute o să înţepeneşti sau o să înebuneşti de dureri de ceafă. Nimic nu este mai rău ca tu să te opreşti fix înainte de punctul culminant, ca să îţi schimbi poziţia.

  De asemenea, asigură-te că poţi să respiri normal. De notat că o partidă de sex oral sub pătură poate deveni o experienţă îngrozitoare. Gândeşte-te ce înseamnă să transpiri ca un porc în timp ce pufăi ca o locomotivă pentru că nu ai suficient aer!

 7. Nu te grăbi

 8. Băieţi, reţineţi chestia asta: sexul oral la femei este un maraton, nu o probă de 100 de metri.

  După ce amândoi v-aţi făcut comozi, e timpul pentru felul principal. Ştiu că nu mai ai răbdare, dar trebuie să mai aştepţi puţin.

  Experimentează şi fii atent la reacţiile ei. Descoperă ce-i place, dar nu te fixa pe o singură zonă şi/sau mişcare că rişti să devină deranjant pentru ea.

  Nu schimba ritmul când este foarte aproape. Dacă simţi că a intrat pe ultima sută de metri, doar continua exact ce faci. Au trecut momentele de experiment, acum trebuie doar să ai puţină răbdare.


  Citeşte O dimineaţă de vis, o fantezie erotică în care sunt descrise nişte scene interesante şi educative despre sexul oral la femei.


 9. Perseverează

Este posibil să nu ajungă la orgasm. Fi bărbat şi ia-o ca atare. Nu te demoraliza, nu căuta vinovatul, nu te stresa şi mai ales nu o stresa pe ea. Dacă o presezi cu orgasmul, îţi garantez eu că nu o să îl mai aibă niciodată.

Discutaţi deschis, întreabă-o ce s-a întâmplat, dacă i-a plăcut, ce i-a plăcut în mod special, ce nu a funcţionat, ce ai putea să schimbi sau să faci mai bine. Încearcă alte poziţii, construieşte un preludiu mai lung şi mai excitant. Fii creativ, găseşte soluţii.

Bonus: Citeşte câteva Fantezii erotice în care sunt descrise scene de sex oral la femei.

Doamnelor, aştept părerile voastre în comentarii. Ce sfaturi aţi da bărbaţilor când vine vorba de sex oral? Ce ar mai fi de adăugat? Greşesc cu ceva?

Distribuiţi mai departe, pentru plăcerea voastră personală 🙂

5/5 - (7 votes)

7 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.