Notice: Funcția wp_add_inline_script a fost apelată incorect. Nu trece etichetele <script> la wp_add_inline_script(). Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 4.5.0.) in /home/beindepe/public_html/povestisifanteziierotice.ro/wp-includes/functions.php on line 5905
Şi soarele s-a stins sub valuri | Fantezii erotice în deltă | Poveşti şi fantezii erotice

Şi soarele s-a stins sub valuri

Brusc am fost cuprinşi de linişte. Apa clipocea liniştit în jurul nostru, iar soarele se pregătea de somn pe un cer lipsit de nori. În stânga şi în dreapta malurile canalului erau ascunse de un hăţiş de stuf în toate nuanţele de verde. În aer plutea un miros proaspăt de pământ reavăn, frunze strivite şi apă curgătoare. Eram singuri în natură. Doi oameni pierduţi în Delta Dunării.

Fantezii erotice în Deltă - Soarele s-a stins sub apă
M-am întors spre Sonja:
– Îţi place?
– Este superb.

Vorbeam în şoaptă, cuvintele abia desluşindu-se prin murmurul vântului. Am privit-o atent. Stătea întinsă în barcă cu ochii închişi. Sânii ei acoperiţi doar cu o bustieră subţire urcau şi coborau domol în ritmul respiraţiei. Picioarele lungi şi goale erau scăldate în lumina blândă a după-amiezii. Purta doar o pereche albă de bichini, o fâşie îngustă de material care se lipise ici şi colo de pielea jilavă.

M-am întins şi i-am atins un obraz cu vârful degetelor. Sub noi barca s-a clătinat uşor, preluându-mi mişcarea.

– Am ajuns, I-am spus. O să aşteptăm aici apusul.

Nu mi-a răspuns, doar şi-a împletit degetele cu ale mele şi m-a tras mai aproape. M-am întins peste ea şi am sărutat-o.
– Nu ai de gând să te ridici? am întrebat-o cu buzele lipite de ale ei.
– Hmm, mhmm.
– Haide, este superb.

Ne-am ridicat în şezut în mijlocul bărcii şi am privit îndelung la peisajul ireal din jurul nostru. În dreapta o lebadă a aterizat graţios, aproape fără să tulbure oglinda perfectă apei.

– Tot nu îmi vine să cred că este adevărat, a spus Sonja de asemenea în şoaptă. Parcă… parcă este dintr-un vis.
– Ştiu, i-am răspuns eu, totul este pur şi simplu perfect.

Mi-am încolăcit braţul în jurul taliei ei şi am tras-o mai aproape. Sonja şi-a lăsat capul pe umărul meu. Părul ei lung mi-a gădilat pielea goală a pieptului. Am sărutat-o pe creştet.
– Te iubesc, i-am spus după câteva minute de tăcere, te iubesc mult de tot.
– Şi eu te iubesc, mi-a răspuns întorcându-şi faţa spre mine.

Ne-am sărutat din nou, încet, dar pasional. Mâna mi-a alunecat pe spatele ei şi i-a cuprins fesele goale. Mi-a răspuns presându-şi sânii de pieptul meu.
– Te vreau, i-am spus începând să gâfâi, vreau să fac dragoste cu tine aici şi acum.
– De ce te grăbeşti? mi-a răspuns ea jucăuş.

S-a ridicat în picioare, clătinându-se din cauza tangajului.
– Vezi să nu cazi peste bord, mică sirenă, i-am spus eu zâmbind.
– Nici o şansă.

Şi-a dat bustiera jos, eliberându-şi sânii albi şi ascuţiţi, ca două pere.
– Dacă ne vede cineva? A întrebat scruţând cu atenţie malul.
– Să se considere norocos.
– Eu eram serioasă.
– Şi eu.

Am întins mâna şi am atins un sân. Era fierbinte de la soare.
– Eşti frumoasă.
– Sunt?
– Da, Sonja, eşti foarte frumoasă.

A dat să se aşeze în braţele mele, dar am oprit-o:
– Te rog, fă-mi plăcerea. Rămâi în picioare.
– De ce?
– Doar fă asta pentru mine. Vreau să te privesc.
– Atunci, nu ar trebui să scap şi de ăştia? M-a întrebat, prinzând marginea chilotului cu vârfurile degetelor.
– Ar fi de-a dreptul perfect.

Am privit-o în tăcere în timp ce stătea complet goală, scăldată de lumina soarelui pe un fundal verde, plin de viaţă. Vântul îi făcea pielea de găină, iar sfârcurile i se întăriseră. În jurul capului, părul i se înfoia, ciufulit de degete invizibile.
– Dacă ne vede cineva? A întrebat ea din nou.
– Te deranjează?
– Nu prea, mi-a răspuns după ce s-a gândit o vreme. Ciudat, dar mă excită puţin. Suntem aici singuri poate pe kilometri întregi. Asta te face să te simţi liber, cumva. Poţi, practic, să faci orice fără să te vadă sau să te audă cineva.

M-am ridicat la rândul meu şi am cuprins-o în braţe.
– Nu e corect, a spus ea.
– Ce anume?
– Tu încă mai ai ăştia pe tine.

A deschis dibaci şiretul de la short-ul meu de baie, care a alunecat iute pe punte. Ne-am lipit strâns unul de celălalt.
– Te vreau, mi-a spus printre sărutări.
– De ce te grăbeşti? Am tachinat-o la rândul meu. Mai este până să apună soarele.

Am sărutat-o pe gât şi în scobitura umărului. Sonja s-a înfiorat şi a închis ochii. Cu salturi mici şi ușoare, am coborât spre rotunjimea sânilor, muşcând moale cu buzele. Ea m-a prins de păr şi mi-a ghidat gura spre sfârcul ei. L-am supt cu aviditate, în ritmul împus de mâinile ei din părul meu. Mi-am trecut limba în sus şi în jos rapid. Sonja a gemut şi mi-a împins sânul în gură, umplându-mă de gustul, de mirosul şi de pulsul inimii ei. Am strâns delicat între dinţi mugurul care crescuse şi inflorise sub mângăierile mele. Sonja a gamut puternic.

M-am lăsat în genunchi şi mi-am ascuns faţa între picioarele ei. Mirosea a sudoare proaspătă şi a femeie excitată. Am inhalat adânc şi am savurat fiecare strop din parfumul de mosc. Îi simţeam fierbinţeala pe obraji şi pe pleoape.

Mi-am pus mâinile pe fesele ei şi am tras-o mai aproape. Am supt cu aviditate faldurile sărate ale vulvei ei. Cu vârful limbii exploram pielea granulată a labiilor, sorbind seva densă ce se prelingea uşor.

O presiune în spatele capului şi brusc am rămas fără aer. Sonja preluase controlul. Mă imobilizase şi îşi mişca bazinul în sus şi în jos, îndesându-se cu totul în gura mea. Crapătura fierbinte îmi trecea peste buze, bărbie şi nas, lăsând în urma ei dâre vâscoase şi salivă.

S-a oprit dintr-o dată tremurând toată. Vedeam că este aproape, atât de aproape. Am întins-o pe spate în barcă şi i-am ridicat picioarele la piept. Am atacat direct bulbul cărnos şi umflat al clitorisului cu mişcari de sus în jos ale limbii. Am lins odată şi încă odată. În sus şi în jos, în jos şi în sus. Cu fiecare mişcare, apăsam din ce în ce mai tare, folosindu-mă de buze ca să sug în acelaşi ritm. Sonja mi-a ghidat mâna spre vaginul ei. Am înţeles ce îşi doreşte. Am pătruns-o cu un deget. Încet încet, mişcările limbii şi ale degetului din interiorul ei s-au sincronizat. Sub noi, barca se legăna în ritmul impus de corpul ei care se dezlănţuise. Valuri micuţe se spărgeau de carenă, clipocitul lor fiind acoperite de gemetele Sonjei. Vedeam cum valul cel mare se apropie de ţărm şi urmează să o izbească în plin. Degetele mele cleioase erau strânse ritmic în menghina plăcerii ei.

A încremenit. Pentru o bătaie de inimă timpul a stat în loc, într-o suspensie perfectă între noi şi natură. Apoi, ţipătul ei înalt a răsunat în spaţiul dintre stuf. Bazinul ei a zvâcnit odată, şi încă odată, şi încă odată. Cu fiecare val, din fiinţa ei se revărsa un alt geamăt, din ce în ce mai stins. S-a oprit, strângându-mă puternic între coapsele ei. Am rămas aşa până ce şi-a recăpătat glasul.

– Cum a fost? Am întrebat-o, întinzându-mă deasupra ei.
– Tu ce crezi? Mi-a răspuns ea răguşită.
– Eu cred că a fost bine.
– Atunci de ce mă mai întrebi?
– Pentru că îmi place să o aud de la tine. Îmi place să ştiu că a fost bine, că îţi place că te fac să te simţi femeie.
– Ştii că aşa este, nu trebuie să îţi spun eu.

Am dat din cap că da. Soarele se pregătea să apună.
– Vino, i-am spus.

M-am aşezat în partea din faţă a bărcii. Sonja s-a întors cu spatele la mine, cu câte un picior de o parte şi de alta a mea. Mi-a luat erecţia în palmă şi a potrivit-o la întrarea în vagin. S-a lăsat încet în jos. Era în continuare foarte udă. Am alunecat uşor, savurând fiecare milimetru din căldura şi strâmteţea ei. Am pătruns-o până la capăt. Am rămas aşa înlănţuiţi privind cum soarele coboară încet spre luciul apei.

Ca prin vis, am început să ne mişcăm în acelaşi timp. I-am luat curbura sânilor în palme şi am condus-o într-o legănare lentă. Voiam să mă bucur pe cât de mult posibil de ea, să săvurez plăcerea pe care mi-o oferea şi pe care eu i-o dăruiam din toată inima.

Fiori de excitare îmi străbăteau tot corpul, ridicându-mi părul de pe mâini şi ceafă şi făcându-mi pielea de găină. M-am împins în ea, degetele muşcau din pielea moale a sânilor ei. Am strâns. I-am cuprins lobul urechii în gură.
– Te iubesc, i-am şoptit printre dinţi, te iubesc şi eşti a mea, a mea, a mea. Fiecare şoaptă devenea din ce în ce mai însufleţită, punctată de o lovitură adânc în vaginul ei. A mea… a mea… eşti a mea, îmi repetam eu mantra strivind-o de mine, unindu-ne sălbatic. A mea… a mea… a mea.
– Da, îmi răspundea ea, da… da… da…

O ultimă rază de soare a sclipit pe luciul apei. Un ultim a mea şi un ultim da prelung, şi lumea a explodat într-un milion de fragmente. Mă dezintegram. Mă scurgeam în ea oferindu-i tot, primind din partea ei tot. Odată, încă odată… şi încă odată. Şi soarele s-a stins sub valuri.


[blog_subscription_form]


Urmăreşte-mă şi pe Facebook, pe pagina Poveşti şi Fantezii Erotice.

5/5 - (7 votes)

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.